06 / 05 / 2024

şehir konakları ulaşım adresi

şehir konakları ulaşım adresi

2019 yılında daire teslimleri yapılacak olan şehir Konakları projesi altı blok olarak Sur Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede konutların fiyatları 445 bin 500 TL'den başlıyor...

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

ÇamlıYaka Konakları'na ulaşım dopingi!

ÇamlıYaka Konakları projesi, tüm etapları tamamlanarak hizmete açılan Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metro Hattı ile birlikte kolay ulaşım ve erişilebilirlik sunan alternatiflerine bir yenisini daha ekledi.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Manisa Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na ek bina!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmalarında daha kaliteli, hızlı ve kesintisiz hizmet verebilmesi için mevcut hizmet binasının yan tarafına yeni bir ek bina yapılıyor.

Yozgat'ta Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Yozgat Belediyesi, Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol açma çalışmalarını bitirdi. Ana yol ve bağlantılarında asfalt dökümü de başladı.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Kayseri'nin ulaşım projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Kırşehir'in ulaşım ağı genişliyor!

Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir’in mevcut ulaşım ağını güçlendirmek için Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ile biraraya gelerek, Kırşehir'e yapılacak yol ve kentsel yenileme projelerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Kayseri Ulaşım Master Planı için dev anket!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı için yaklaşık 15 bin hane ile anket çalışması yapıyor. Anketörler, Master Plan Anketi için belirlenen hanelerden biri olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in evine de gittiler.

Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede daire alanları 127 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri!

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi tiplerle tasarlandığı proje toplam 4 bin 500 konuttan oluşuyor. Deniz İstanbul Mercan Konakları ulaşım bilgisi Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

şehir konakları ulaşım adresi Haberi

şehir konakları ulaşım adresi

1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri sunulan Şehri Konakları projesi toplam 210 daire ve 10 adet ticari birimden oluşuyor. Şehir Konakları Sur Yapı 2017 fiyatları 445 bin 500 TL'den başlıyor. 


Şehir Konakları'nda daireler Mayıs 2019 yılında teslim ediliyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Şehir Konakları projesi İstanbul Ümraniye'de yer alıyor.  


Şehir Konakları Ümraniye'de dairelerin büyüklükleri 62 metrekare ile 269 metrekare aralığında değişiyor. Projede sauna, fitness, spor alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, yüzme havuzu gibi özellikler bulunuyor. 


Şehir Konakları Sur Yapı 2017 fiyatları!


1+1 daireler 445 bin 500 TL'den,

2+1 daireler 694 bin 800 TL'den,

3+1 daireler 1 milyon 233 bin 900 TL'den başlıyor.


Satış ofisi adres: Metrogarden Alışveriş Merkezi Projeler Satış Ofisi -1. Kat: Necip Fazıl Mah. Alemdağ Cad. No: 940 Ümraniye/İSTANBUL


Tel: (216) 422...