22 / 05 / 2024

şehir merkezine uzak evler

şehir merkezine uzak evler

Konut üreticisi ACK Grup kurucu ortağı Kerim Ersayın, “İstanbul hâlâ ciddi bir göç alıyor ve zaman geçtikçe nüfusun kent merkezinden daha uzak alanlara yayıldığını görüyoruz.” dedi...

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artıyor: Merkezden kaçan işletmeler, geri dönüyor! 

İstanbul'da ticari gayrimenkule talep artışı yaşanıyor. Dükkanlarını ve ofislerini şehir merkezinden uzak bölgelere taşıyan işletmeler, artan trafik ve lojistik sorunlarıyla karşılaşmanın yanı sıra insan kaynağı bulma zorlukları gibi nedenlerde İstanbul'un merkezindeki projelere yönelmeye başladı.

Mehmet Özhaseki'den Adıyaman'ı ayağa kaldırma sözü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Adıyaman'da, şehir merkezine yapacağımız konut ve iş yerlerini sosyal donatı alanlarıyla birlikte tamamlayarak şehrimizi hızla ayağa kaldıracağız." ifadesini kullandı.

Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 25 indirim ve 60 ay vade fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da vade farksız 60 ay vade fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 25 indirimle satışlar devam ediyor.

Paye Sakarya peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla!

Paye Sakarya, Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından Karasu Yolu üzerinde şehir merkezine 3 dakika mesafede konumlanıyor. Paye Sakarya'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Paye Sakarya konut fiyatları ne kadar?

Pandemi İstanbul'un hangi ilçelerinde kira fiyatlarını uçurdu?

Koronavirüs salgınıyla beraber kalabalıktan uzak olmaya ve müstakil yaşama talep arttı. Bu talep şehir merkezlerinden uzak bölgelerde ev kiralarını uçurdu. İşte İstanbul'da kiraların uçtuğu ilçeler...

İzmir'deki hobi bahçelerine Kovid-19 akını!

Buca’ya yaklaşık 15 kilometre, şehir merkezine ise 30 kilometre mesafedeki kırsal Kırklar Mahallesi, hobi bahçesi kuranların sıklıkla yöneldiği yerlerden oldu.

Kahramanmaraş'ta binalar fay hattı üzerinde!

Jeoloji mühendisi Dr. Alican Kop ve ekibi, fay hatlarını inceleyerek kritik uyarılarda bulundu. Alican Kop, Doğu Anadolu Fay Zonu'nun bazı kollarının şehir merkezine fazla uzak olmadığını belirtti.

Balıkesir Gönen'de köy evleri ve arsalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Son zamanlarda Gönen şehir merkezine yakın konumlanan köy evlerine talep arttı. 

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda ilk tren raylarda!

İstanbul Havalimanı'nı şehir merkezine bağlayacak Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda ilk tren setinin imalatları bitirilerek raylara indirildi. Türkiye’nin en hızlı metrosunda kullanılacak tren setleri bu ay içerisinde birleştirilerek performans testlerine başlanacak...

Şehirden uzak yerlerde arsa ve bahçeli ev arayışlarında patlama!

Koronavirüs salgını sebebiyle 'Evde kal' çağrılarının yapılması, sosyal izolasyon kurallarının ve sokağa çıkma yasaklarının uygulanması, vatandaşları arsa ve bahçeli ev arayışlarına yöneltti. Şehir merkezlerinden uzak bölgelerde arsa ve bahçeli ev arayışlarında patlama yaşandı...

Sapanca Reyhan Villaları’nın satışları başladı!

Sapanca Reyhan Villaları Marmara bölgesi Sakarya iline bağlı olan Sapanca’da inşa ediliyor. Proje İstanbul şehir merkezine 30 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1 saat uzaklıkta yer alıyor.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını stüdyoya çevirdi!

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki lüks villasını stüdyoya çevirdi. Şehir merkezinden uzak olduğu ve stüdyoya gidip gelirken çok zaman kaybettiği için evini satmaya çalışan sanatçı çözüm olarak, villasının bir odasını stüdyoya çevirdi.

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

şehir merkezine uzak evler Haberi

şehir merkezine uzak evler

Nüfus yoğunluğu yüksek şehirlerde artan göçle beraber yaşam alanları gitgide daralıyor.


Bu durum şehrin sakinlerini şehir merkezinden uzakta ancak ulaşım imkanı iyi olan bölgelerde ev almaya yönlendiriyor. Konut üreticisi ACK Grup kurucu ortağı Kerim Ersayın, “İstanbul hâlâ ciddi bir göç alıyor ve zaman geçtikçe nüfusun kent merkezinden daha uzak alanlara yayıldığını görüyoruz.” dedi. İnsanların artık trafik ve yoğunluktan dolayı ulaşım imkanı rahat alanları tercih ettiğini belirten Ersayın, “Nitekim bu dışsal alanlar devlet yatırımlarıyla desteklendiği için şehir merkezi trafiğine oranla ulaşıma çok daha elverişli hale geliyor. Konut talebi de rahat ulaşım ve daha az nüfus yoğunluğu gibi şartlara göre şekilleniyor.” ifadesini kullandı.


Yeni bir inşaat projesini tanıtmak için düzenlediği basın toplantısında konuşan Kerim Ersayın, talep doğrultusunda merkezden uzakta bir proje geliştirdiklerini anlattı....