22 / 07 / 2024

Şehir Proje İnşaat adres

Şehir Proje İnşaat adres

Şehir Proje İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da kuruldu. 

Prizma Taahhüt Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Taahhüt Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turan Bozkurt tarafından kuruldu.

Medet Anli Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Medet Anli Proje İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de Medet Anli tarafından kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Galata 34 Proje İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata 34 Proje İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Burhan Çetin tarafından kuruldu.

Build Proje İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Build Proje İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Can Berk Güven tarafından kuruldu.

Sogen Proje İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sogen Proje İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Soylu ve Miraç Bektaş ortaklığında kuruldu.

Mertas Grup Proje İnşaat Nakliyat Ve Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Mertas Grup Proje İnşaat Nakliyat Ve Hafriyat Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Mert tarafından kuruldu.

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Afel Yapı Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afel Yapı Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bekgöz tarafından kuruldu.

Oyka Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oyka Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Kalyoncu tarafından kuruldu.

İçtaş Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İçtaş Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Gizli tarafından kuruldu.

Şehir Proje İnşaat adres Haberi

Şehir Proje İnşaat adres

Şehir Proje İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da kuruldu. 

Şehir Proje İnşaat Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: -Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Her türlü peyzaj çalışmaları yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım satımı, ithalat , ihracat ve pazarlamasını yapmak , çevre düzenleme kapsamında proje hazırlamak, hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak ve danışmanlık hizmeti vermek. -Seralar kurmak ve bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri,fidan yetiştirmek.Fide ,fidan ,tohum üretimi ,dikimi, alım satımı ,ithalat ve ihracatını,pazarlamasını yapmak. -Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre...