28 / 08 / 2024

şehir ve çevre planlama uzmanı Greg Lindsay

şehir ve çevre planlama uzmanı Greg Lindsay

Dünyaca ünlü şehir ve çevre planlama uzmanı Greg Lindsay, İstanbul’a yapılacak yeni havalimanını değerlendirdi..

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Suez Su Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Suez Su Ve Çevre Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Park Mavera'nın otopark ve çevre düzenlemesinin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut güvencesiyle Başakşehir Kayabaşı'nda inşa edilen Park Mavera projesinin 983 ada 1 parseldeki tüm bloklar ile bu bloklara ait otopark, altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Konya Beyşehir'de emlak ve çevre vergisinde son gün 31 Mayıs'ta!

Konya Beyşehir'de Çevre Temizlik ve Emlak Vergileri'nin ilk tasitinin ödeme süresinin 31 Mayıs’ta biteceği Beyşehir Belediyesi Emlak ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Projesi'nde son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Ulaşım Projesi”nin ön hazırlığının yapılması için Belediye Meclisi’nden yetki aldı.

Diyanet ve Çevre ve Şehircilik camilere standart getirdi!

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Türkiye’deki tüm camilere “standart” getirme kararı aldı. Stratejik camiler, şehir merkez camileri ve yurtdışı cami projelerinin, kurulacak estetik kurulca onaylanması zorunlu olacak.

Adana Karaisalı'da ulaşım ve çevre düzenlemeleri yapıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yerli ve yabancı turistlerin ziyaret durağı olan Varda Köprüsü ve Yer Köprü’ye ulaşım hizmetleri ve çevre düzenlemesi çalışmalarının tamamlanmasıyla Karaisalı İlçesi’nin cazibesini arttırdıklarını belirtti.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri!

2016 Kasım ayı vergi takvimine göre, 1 Kasım'da emlak ve çevre temizlik vergisi için 2. taksit dönemi başladı. Vergiler 30 Kasım tarihine kadar ödenebilecek.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi başladı!

Kasım ayının başlaması ile birlikte gayrimenkul sahiplerini ilgilendiren vergi dönemi de başladı. Bu ay içinde emlak ve çevre temizlik vergisinin ikinci taksitlerinin ödenmesi gerekiyor..

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi yarın başlıyor!

Emlak vergisi ve çevre temizlik vergisinin 2016 yılına ait 2. taksit ödeme dönemi yarın başlıyor. Ödemeler 1 - 30 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti 6 gün sonra başlıyor!

İlçe belediyelerine sahip olunan taşınmazlar için ödenen emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci dönemleri 6 gün sonra başlıyor. 2. taksit ödemeleri 1-30 Kasım tarihleri arasında alınacak.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti haftaya başlıyor!

Gayrimenkuller için ödenen emlak ve çevre temizlik vergisinin ödenme dönemleri aynı olup, ikisi de sene içinde iki taksitte ödenebiliyor. Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti haftaya başlıyor..

şehir ve çevre planlama uzmanı Greg Lindsay Haberi

şehir ve çevre planlama uzmanı Greg Lindsay


İstanbul’da yapılacak olan dünyanın en büyük havalimanının önemine dikkat çeken şehir ve çevre planlama uzmanı Greg Lindsay, “Bu proje İstanbul’u dünyanın en önemli merkezlerinden biri haline getirecek”...