18 / 05 / 2024

şehir ve düşücence merkezi

şehir ve düşücence merkezi

Esenler Belediyesi'nce kurulan ve Türkiye'de bir ilk olan Şehir Düşünce Merkezi, aynı adla akademik bir dergi çıkararak bir ilke daha imza attı...

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir'in Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm projelerine hibe desteği!

Birleşik Krallık Refah Fonu, “Geleceğin Şehirleri” programıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı projelerine 3,2 milyon Pound hibe desteği verdi.

Fikir Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fikir Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Sharifh ve Ahmed Moustafa Elshahat Dahroug ortaklığında kuruldu.

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Grand Home Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Home Emlak Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdolrahman Rafiei tarafından kuruldu.

Soylusoy İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soylusoy İnşaat Metal Plastik Kimya Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çuhadar tarafından kuruldu.

Depars İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depars İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Saygılı tarafından kuruldu.

Yusur Group Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusur Group Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ghalib Khalaf Obaidi tarafından kuruldu.

Esenler Otogarı taşınacak ve dönüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Otogarı'nı, hızlıca taşınma ve dönüşmesini yapıp, yüksek teknoloji merkezine dönüştüreceklerini söyledi.

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soygür Plastik Metal Nakliye Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Samet Gürsoy tarafından kuruldu.

Octopus Servıces Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Octopus Servıces Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Süleyman tarafından kuruldu.

şehir ve düşücence merkezi Haberi

şehir ve düşücence merkezi

Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan Şehir Düşünce Merkezi, aynı adla Şehir ve Düşünce Dergisi'ni yayınladı. Alanında uzman isimlerin ideal şehir üzerine düşüncelerinin yer aldığı Şehir ve Düşünce Dergisi Türkiye'de bir ilk olma özelliği...