18 / 05 / 2024

şehir ve düşünce dergisi

şehir ve düşünce dergisi

Esenler Belediyesi'nce kurulan ve Türkiye'de bir ilk olan Şehir Düşünce Merkezi, aynı adla akademik bir dergi çıkararak bir ilke daha imza attı...

Altın ve dolar yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş tarih verdi! Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

Piyasalardaki hareketlilik bugün de devam ediyor. Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarının ters köşe olacakları tarihi açıkladı. Kuyumcuya ve dövizciye koşmadan önce bakın!

Xiaomi Redmi Note 11 6 GB ve 128 GB hafızalı cep telefonunun fiyatı bir anda düşünce herkes akın etti!

Xiaomi Redmi Note 11 6 GB ve 128 GB hafızalı cep telefonunun fiyatı bir anda düşünce herkes akın etti! İşte 26 Ocak 2023 Xiaomi Redmi Note 11 fiyatı…

Malatya Büyükşehir Belediyesi 14 adet arsa ve dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya'da yer alan 14 adet arsa ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Business Partners İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Durmuş tarafından kuruldu.

Bursa Büyükşehir'in Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm projelerine hibe desteği!

Birleşik Krallık Refah Fonu, “Geleceğin Şehirleri” programıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı projelerine 3,2 milyon Pound hibe desteği verdi.

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Aldura Emlak İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Zemitek Yalıtım Sistemleri Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemitek Yalıtım Sistemleri Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçeşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Heribert Hesse ve Zeynep Dağlı Erdoğan ortaklığıyla kuruldu. 

Ersim Çevre Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersim Çevre Teknolojileri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Şimay tarafından kuruldu.

Demirbey Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbey Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Demir tarafından kuruldu. 

Karizma Vinç Metal İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Vinç Metal İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertan Tekin tarafından kuruldu.

Gloryistanbul Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gloryistanbul Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Macit Musallem tarafından kuruldu.

Hayatistanbul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayatistanbul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Marouan Zergot ve Mürsel Hüseyin Oktay ortaklığında kuruldu. 

şehir ve düşünce dergisi Haberi

şehir ve düşünce dergisi

Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan Şehir Düşünce Merkezi, aynı adla Şehir ve Düşünce Dergisi'ni yayınladı. Alanında uzman isimlerin ideal şehir üzerine düşüncelerinin yer aldığı Şehir ve Düşünce Dergisi Türkiye'de bir ilk olma özelliği...