03 / 05 / 2024

Şehir Yönetimi Uzmanı recep bozlagan

Şehir Yönetimi Uzmanı recep bozlagan

Şehir Yönetimi Uzmanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, İstanbul'da bilinçsizce yapılan yapıları eleştirerek, İstanbul'un binalar mezarlığına dönüştürülmesi gerektiğini belirtti. İstanbul'u ruhsuz beton bloklara teslim etmeyelim dedi...

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Drı Recycling Solution Atık Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Önalan tarafından kuruldu.

Afet Yönetim Uzmanı Bülent Özmen: Depremle ilgili kanun ve yönetmelikler güncellenmeli!

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Özmen, afet yönetimi ile ilgili olan tüm kanun ve yönetmeliklerin risk azaltmayı öncelik alacak şekilde güncellenmesinin gerekli olduğunu söyledi. 

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En Leader Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Nalbantoğlu tarafından kuruldu.

İnys İnşaat Yönetimi Ve Stratejileri Limited Şirketi kuruldu!

İnys İnşaat Yönetimi Ve Stratejileri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirza Can Bingül tarafından kuruldu.

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  Gül Denge tarafından kuruldu.

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'e Gül Denge tarafından kuruldu.

Pr Enerji Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pr Enerji Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Orhan Demir tarafından kuruldu.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Edip Can Koçkaya tarafından kuruldu.

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saim Ocak tarafından kuruldu.

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

En İstanbul Proje Yönetimi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Ertuğrul Nalbantoğlu ve  İsa Yüzüncüdür tarafından kuruldu.

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirket Şubesi açıldı!

Sars Site Ve Tesis Yönetimi Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir  Şubesi bugün  10 bin TL sermaye bedeli Hayrettin Candaner tarafından açıldı.

Şehir Yönetimi Uzmanı recep bozlagan Haberi

Şehir Yönetimi Uzmanı recep bozlagan

Şehir Yönetimi Uzmanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, İstanbul'da bilinçsizce yapılan yapıları eleştirerek, İstanbul'un binalar mezarlığına dönüştürülmesi gerektiğini belirtti.


 Şehir Yönetimi Uzmanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, İstanbul'da inşa edilen yapılan İstanbul'un tarihi ve kültürel kimliği ile ilişkilendirerek değerlendirdi. Son zamanlarda yapılan bilinçsizce yapıların İstanbul'un kimliğine zarar verdiğini belirten Bozlağan, "İstanbul azman bir şehre dönüştü. Bilinçsizce inşa edilen her yapı, sadece bir estetik garabet değil, aynı zamanda şehrin eşsiz kültür mirasına, tarihi değerlerine ye siluetine vurulmuş bir darbedir. 


İstanbul binalar mezarlığına dönüştürülerek Dubaileştirilmemeli, insan yüzlü bir şehir hâline getirilerek Dersaadetleştirilmeli" dedi. Aynı zamanda İstanbul araştırmaları Bilim Dalı Başkanı olan Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan, "Şehirlerimizdeki yapılaşma çılgınlığını gördükçe ürperiyorum. İstanbul'da başlayan kule çılgınlığı birçok Anadolu şehrini de sarmakta....