04 / 05 / 2024

şehirkamil İstasyon Parkı son durum

şehirkamil İstasyon Parkı son durum

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak yapımına başladığı ve 'Büyükşehir İstasyon Parkı' adı verilen İstasyon Meydanı'ndaki çalışmalar devam ediyor.

İstasyon Meydanı Soma'nın çehresini değiştirecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma İstasyon Parkı ve Meydan Projesi'nin inşaatını son sürat sürdürüyor

Gaziantep İstasyon Parkı hizmete girdi!

Kentin bir çok bölgesinde park ve yeşil alan çalışması ile şehrin imajını değiştiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarından birisini de İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirdi.

Aydın Germencik'teki park ve düğün salonu açıldı!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'ne yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi, törenle hizmete açıldı.

Aydın Germencik'e park ve düğün salonu kompleksi!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi'nde yaptırılan park ve düğün salonu kompleksi 28 Ekim'de yapılacak törenle hizmete açılacak.

Gaziantep'e Büyükşehir İstasyon Parkı yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak yapımına başladığı ve “Büyükşehir İstasyon Parkı” adı verilen İstasyon Meydanı’ndaki çalışmalar devam ediyor.

Büyükşehir İstasyon Parkı, Şehitkamil'in kalbi olacak!

GAZİANTEP Büyükşehir Belediyesi tarafından sosyal yaşam ile park alanı olarak yapımına başladığı ve 'Büyükşehir İstasyon Parkı' adı verilen İstasyon Meydanı'ndaki çalışmalar devam ediyor.

Aydın Germencik'te 3 bin 500 metrekarelik park inşa ediliyor!

Germencik Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesinde yapımına başlanan ve görselliği ile geleceğe iz bırakacak olan park çok yakında hizmete girecek.

Gaziantep İstasyon Meydanı'na park yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İstasyon Meydanı’na ilk etapta 71 bin 100 metrekare büyüklüğünde sosyal yaşam alanı ve park yapacak.

Çerkezköy'de park ve bahçeler düzenleniyor!

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İstasyon Mahallesi Çaylak Sokak ve Didem Sokak arasında kalan yeşil alanı park ve bahçe olarak düzenlediklerini söyledi.

Van Özalp Belediyesi'nden yeni park!

Van’ın Özalp Belediye Başkanlığı, ilçeye 3 bin metrekare alanı içerisinde yeni park yapımına başladı. Çalışmalar kapsamında İstasyon Mahallesi’nde 3 bin metrekare alan üzerinde yeni park inşaatına başladı.

İstasyon Park Otel ve Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstasyon Park Otel ve Konaklama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Abubekir Taştan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz tarihinde Fatih, Muhsine Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Sincan Belediyesi 6 park yaptıracak!

Sincan Belediyesi Ahievran, İstasyon, Ulubatlı Hasan, Fatih, GOP ve Gökçek mahallelerinde olmak üzere 6 bölgeye park yaptıracak

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

şehirkamil İstasyon Parkı son durum Haberi

şehirkamil İstasyon Parkı son durum


Yaptığı projelerle toplumun her kesimine dokunmaya çalışan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda kent genelinde vatandaşların dinlenebileceği alanlar ile yeşil alanların çoğaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Gar Meydanı olarak da bilinen ve anıtsal değeri olan bu meydana yeniden canlılık getirmek için Mezarlık Kavşağı'na kadar park yapılması planlanan projenin ilk etabının yaz aylarında tamamlanması hedefleniyor. Toplam alanı 72 bin metrekare olarak belirlenen parkın, 27 bin metre karesi de yeşil alan olacak.


'Büyükşehir İstasyon Parkı' adı verilen park için açıklama yapan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Burası Şehitkamil'in kalbi olacak" dedi.


Terk edilmiş lojmanların yeniden restore edilerek hayat kazanacağı parkın içerisinde, engelli vatandaşlar için Engelsiz Yaşam ve Destek Merkezi, Aile Danışmanlığı ve Eğitim Merkezi, kreş, müze kütüphanesi, macera parkı, sus havuzları ve su oyunları, fitness...