19 / 05 / 2024

şehirler yarışıyor ödül töreni

şehirler yarışıyor ödül töreni

Bloomberg Philanthropies 2013-2014 Mayors Challenge’a şimdiye kadar 29 ülkeden 180’den fazla Avrupa şehri katıldı .Katılım Düzeyi, ABD’deki Başlangıç Yarışmasını Yakalamış Durumda; Şehirler Toplam 9 Milyon Avroluk Ödüller İçin Yarışıyor...

BİM'de dev indirim yarın başlıyor! 12 parçalı çay seti 129 TL'ye, 3'lü meşrubat bardağı 55 TL'ye düştü! 29 Eylül 2023

BİM indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de dev indirim yarın başlıyor! 12 parçalı çay seti 129 TL'ye, 3'lü meşrubat bardağı 55 TL'ye düştü. İşte BİM aktüel ürünler kataloğu...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

Yarın açılıyor! Gelibolu – Eceabat arası 25 dakikaya düşecek!

Çanakkale ilinde Gelibolu-Eceabat arası mesafeyi 25 dakikaya düşerecek devlet yolu yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Konut fiyatları rekora koşuyor: Rakamlar dolar ve altınla yarışıyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım, bugünkü köşesinde konut fiyatlarındaki artışı kaleme aldı. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın 'Konut fiyatları dolar ve altınla yarışıyor' başlıklı yazısı...

TOKİ Susurluk başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Susurluk projesinde yer alan 14 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kındam başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor. 

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Emlak vergisinin ikinci taksit dönemi yarın başlıyor!

Türkiye'de milyonlarca gayrimenkul sahibinin merak ettiği emlak vergisinin 2. taksit ödemeleri yarın başlıyor. İşte emlak vergisi ödeme detayları...

TOKİ Kayseri Kocasinan 535 konut başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri Kocasinan Karpuzatan projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ İzmir Bergama alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ İzmir Bergama orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

şehirler yarışıyor ödül töreni Haberi

şehirler yarışıyor ödül töreni

Bloomberg Philanthropies 2013-2014 Mayors Challenge’a şimdiye kadar 29 ülkeden 180’den fazla Avrupa şehri katıldıKatılım Düzeyi, ABD’deki Başlangıç Yarışmasını Yakalamış Durumda;  Şehirler Toplam 9 Milyon Avroluk Ödüller İçin Yarışıyor.


Türkiye Şehirlerinin Katılım Sayısı: 4 (Ankara,Kayseri,İskenderun,Lüleburgaz)Şehirlerin Hâlâ Katılma Şansı Var: 31 Ocak 2014’e kadar fikirlerini kaydettirip başvurularını yapabilirler NEW YORK – Bloomberg Philanthropies, büyük sorunlara çözüm getirip şehir yaşamını geliştiren ve nihayetinde diğer şehirlerle paylaşılabilecek yenilikçi fikirler üretmeleri için Avrupa şehirlerine ilham kaynağı olmayı amaçlayan 2013-2014 Mayors Challenge (Belediye Başkanları Yarışması’na (bloomberg.org/mayorschallenge)) şimdiye kadar katılan Avrupa şehirlerinin sayısının 182’i geçtiğini duyurdu. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki başarılı bir başlangıç yarışmasının model alındığı Mayors Challenge'da, büyük ödülü kazanan şehre 5 milyon avro, en cesur ve en aktarılabilir fikirleri üreten dört şehre de 1’er milyon avro...