29 / 04 / 2024

Şehit Astsubay Nejdet Aydoğdunun adı parka verildi mi

Şehit Astsubay Nejdet Aydoğdunun adı parka verildi mi

Beylikdüzü Belediyesi, Diyarbakır'da hamile eşi için pazarda alışveriş yaparken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun adının evinin önündeki parka verilmesine karar verdi.

Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in memleketi Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde hayata geçirilen Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı.

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye inşaat yaptırılacak!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

Toki Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı!

15 Temmuz Milli İradeye Darbe Girişiminin kahraman ismi Ömer Halisdemir’in adının verildiği TOKİ Şehit Ömer Halisdemir Camisi törenle hizmete açıldı.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının ihalesi 17 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek yeni hizmet binası için 17 Kasım Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını belirtti.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in ailesine yeni ev!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in Ordu'da derme çatma evde yaşamını sürdüren ailesi için yapılan evin inşaatı tamamlandı.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

Şehit Erdi Demirer'in, babasının cemevi isteği yerine getirilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Şehit Erdi Demirer'in, babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt verdi...

Kahramanmaraş Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde yaptırdığı parkın açılışı gerçekleşti.

Mersin Tarsus Belediyesi'nden şehit ailelerine ev!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, şehit aileleriyle belediye tarafından verilecek konutlar için biraraya geldi. Can, “Şehit ailelerimiz, kura sonunda hiçbir masraf etmeden, tapularını ve anahtarlarını alıp evlerine oturacaklar” dedi.

Bakan Özlü'den Düzceli şehit ailelerine ev desteği!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, PKK'nın Hakkari ve Diyarbakır'da düzenlediği saldırılarda şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir ile Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaşayan ailelerinin evlerinin yenilenmesi talimatı verdi

Şehit Astsubay Nejdet Aydoğdunun adı parka verildi mi Haberi

Şehit Astsubay Nejdet Aydoğdunun adı parka verildi mi

Beylikdüzü Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, belediye meclis salonunda yapıldı. Yeni yılın ilk meclisi, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleşti. 2015’in hayırlı olmasını ve tüm yılın güzelliklerle geçmesini dileyen İmamoğlu, “Herkesin birbirine adaletli davrandığı bir yıl olsun” dedi.


2015’in ilk meclis toplantısı da geride kaldı. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu meclisi yeni yıl dilekleri ile açarken, vefat eden Gürpınar eski Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bektaş’a Allah’tan rahmet diledi. 


Beylikdüzü Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya gelen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve belediye meclis üyeleri tarafından gündem maddeleri ve komisyon raporları ele alındı. Gündem maddelerine geçilmeden önce CHP Meclis Grubu’ndan 1 sözlü önerge geldi. Önerge oy birliği ile kabul edildi. AK Parti Meclis Grubu’ndan da 4 yazılı ve 1 sözlü önerge meclise sunuldu.4 yazılı...