02 / 05 / 2024

şehit Astsubay Ömer Halisdemir

şehit Astsubay Ömer Halisdemir

Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığındaki görevi sırasında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilmesiyle gündeme gelen Astsubay Ömer Halisdemir'in çok sevdiği memleketi Niğde'de yaptırmayı istediği ev hayali gerçekleştirilecek.

Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının devredileceği iddiası TBMM'de!

İzmir Konak Şehit Ömer Halisdemir Bilim ve Sanat Merkezi binasının imam hatip okuluna devredileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in memleketi Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde hayata geçirilen Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Sakarya'da Şehit Ömer Halisdemir Sitesi inşa edilecek!

Hürriyet Gazetesi'nden Kanat Atkaya bugün bir inşaat firmasının inşa edeceği projesinin adının "Şehit Ömer Halisdemir Sitesi verilmesi" konusunu eleştirdi...

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Müzesi bu yıl açılacak!

Niğde Bor'da inşaatı devam eden "Şehit Ömer Halisdemir Müzesi"nin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Düzce Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı!

Düzce'deki 750 kişi kapasiteli Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı. Cami Düzce'nin Arapçiftliği Mahallesinde yer alıyor.

Kocaeli'de Astsubay Ömer Halisdemir için müze inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Astsubay Ömer Halisdemir için memleketinde müze inşa edilecek. Projenin ihalesi gerçekleşti.

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Sapanca'da sosyal tesis binası inşaatı sürüyor!

Sapanca ilçesinde kurulan Şehit Astsb. Ömer Halisdemir spor ve sosyal tesisleri inşaatı devam ediyor.

Afyon Dazkırı'da 7.6 milyon TL'ye inşaat yaptırılacak!

Dazkırı Belediye Başkanlığı, Afyon Dazkırı ilçesi, Esentepe Mahallesi, Şehit Astsubay Tuncay Doğan Caddesinde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 6 Ocak'ta yapılacak işin toplam bedeli 7 milyon 681 bin 45 TL olarak belirlendi.

Toki Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı!

15 Temmuz Milli İradeye Darbe Girişiminin kahraman ismi Ömer Halisdemir’in adının verildiği TOKİ Şehit Ömer Halisdemir Camisi törenle hizmete açıldı.

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

Kahramanmaraş Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Ömer Halisdemir İlkokulu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

şehit Astsubay Ömer Halisdemir Haberi

şehit Astsubay Ömer Halisdemir

Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndaki görevi sırasında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilerek darbenin önlenmesinde kahramanlık hikayesi yazan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in memleketine ev yaptırma hayali gerçeğe dönüşecek.


Şehit Astsubay Halisdemir'in, ailesinin yaşadığı Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesini çok sevdiği ve sık sık tatil için memleketine gittiği belirtildi. Emekli olduktan sonra belde manzarasını en iyi gören bölgede kendisine tek katlı bir ev yaptırmak isteyen Halisdemir, 2 yıl önce satın aldığı arsasının kenar duvarını çektirmiş ve ağabeyi Doğan Halisdemir ile birlikte arsaya 200 meyve ağacı fidesi dikmişti.


- "Emekli olunca oturmayı planlıyordu"

Çukurkuyu Belediyesi, Halisdemir'in bu hayalini gerçekleştirmek için çalışma başlattı.


Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Halisdemir'in şehit olmadan bir hafta önce evini yaptırmak için inşaat projesi ve dilekçesiyle...