20 / 05 / 2024

Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı

Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı

Gölbaşı Belediyesince yaptırılan Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı açılışına Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, şehidin eşi ve çocuklarıyla çok sayıda vatandaş katıldı...

Millileşme projeleri ile 42 şehit yakınına ev!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün “Millileşme projeleri” kapsamında, 42 şehit polisin ailesine evleri teslim edildi.

Niğde Emniyet Müdürlüğü binası taşınıyor!

Niğde Ak Parti Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erdoğan Özegen, Niğde merkezde bulunan ve güvenlik zafiyeti bulunan Emniyet Müdürlüğü binasının Jandarmanın yanına taşınması için yer tahsisinin ve ihalesinin yapıldığını belirtti.

Şehit Meriç Alemdar’ın adına okul açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit düşen 2. Sınıf Emniyet Müdürü Meriç Alemdar’ın (44) ailesi, şehidin adının verildiği okulu ziyaret etti.

Adana Büyükşehir'den şehit ailelerine konut desteği!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, basın mensuplarıyla bir programda buluştu. Adana Büyükşehir Belediyesi, şehit ailelerinin ev sahibi olması için destekte bulunacak.

Türkeli Emniyet Müdürlüğü Binası inşaatında toprak kayması!

Türkeli ilçesinde yapımı devam eden yeni emniyet müdürlüğü binası inşaatında toprak kayması meydana geldi. Kaymakam Gökhan Karaçay, toprak kaymasının kazı çalışmaları sırasında yaşandığını söyledi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ihale edilecek!

İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl Emniyet Müdürlüğü şubelerini tek çatı altında toplayacak olan İnegöl Emniyet Müdürlüğü yeni binasının inşaat projesinin TOKİ'ye teslim edilmesinin ardından temel atma işlemi bekleniyor.

Şehit Müsellim Ünal'ın ailesine ev hediye edildi!

Adıyaman'da güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan jandarma uzman onbaşı Müsellim Ünal (23), Kayseri'nin Develi ilçesi Kulpak Mahallesi'nde yaşayan ailesine hemşerileri tarafından ev hediye edildi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü binasında sona gelindi!

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, yapımının büyük ölçüde tamamlanan yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasını ziyaret ederek ilgililerden bilgi aldı.

Eskişehir yeni Emniyet Müdürlüğü binası bitmek üzere!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında, Muttalip Kümesyeri mevkinde yapılan yeni İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatında sona gelindi.

Sincan Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası imar planı askıda!

Ankara Sincan İlçesi, Şehit Üsteğmen Hasan Şahan Kışlası’na ilişkin olarak hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planları bugün yeniden askıya çıkarıldı...

Kütahya Emniyet Müdürlüğü'nün inşaatı Eylül'de başlayacak!

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkılan Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünün yeni binasının inşaatının eylül ayında başlayacağını söyledi.

1937 yılında Emniyet Sansaryan Han'a taşınacak!

1937 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bahçekapı'daki meşhur Sansaryan Han'a taşınacakmış. 1935 yılında Vilayet'in kamulaştırdığı tarihi Han'da yapılacak tamirat ve tadilattan sonra Han Emniyet teşkilatını içine alacakmış.

Adana Emniyet Müdürlüğü binası neden yıkıldı?

ADANA’da havalimanı yakınında 5 yıl önce yapımına başlanan 14 katlı Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasındaki 6 katın, uçakların güvenliğini tehlikeye attığı (mania sahasını ihlal) gerekçesiyle yıkımına başlandı. Yıkım için 3 milyon 135 bin lira harcanaca

Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı Haberi

Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gölbaşı'nda bazı temel atma töreni ile tesis açılışlarına katıldı.


Gölbaşı Belediyesince yaptırılan Şehit Emniyet Amiri Yalçın Dizdaroğlu Parkı açılışına Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topcu, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, şehidin eşi ve çocuklarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.


Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yaptığı konuşmada, vatan uğruna şehit düşen emniyet amirine Allah'tan rahmet diledi. Nurten Dizdaroğlu da eşinin adını yaşatanlara teşekkür ederken ağladı. Konuşmaların ardından dualar eşliğinde parkın açılışmasının ardından Bahçeli, şehidin eşi ve çocuklarıyla parkı gezdi. 


Daha sonra parkın yakınlarına kurulan Kırgız çadırını ziyaret eden Bahçeli, burada Kırgız yerel kıyafetleri giydi, ikram edilen yöresel yemekleri tattı.


Bahçeli ve beraberindekiler buradan Alparslan Türkeş Kültür Sarayı ve Parkı'nın temel atma törenine geçti. Dualar eşliğinde parkın temelini atan Bahçeli,...