18 / 05 / 2024

Şehit Erdi Demirer cemevi

Şehit Erdi Demirer cemevi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Şehit Erdi Demirer'in, babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt verdi...

Ordu Gürgentepe'deki cemevi inşaatı hızlandırılacak!

ORDU Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 5 Ekim 2016'da Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in, Gürgentepe'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Erdi Demirer'in, babasının cemevi isteği yerine getirilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Şehit Erdi Demirer'in, babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt verdi...

Ata Demirer Cihangir’deki evini 12 bin TL'ye kiraya verdi!

Eski eşi Özge Borak’la 2.5 yıl yaşadığı evi kiraya vermeye çalışan Ata Demirer, sonunda muradına erdi. Cihangir’deki deniz manzaralı lüks apartman dairesine 1.5 yıldır kiracı arayan komedyen, sonunda 12 bin TL’ye oturacak birini buldu.

Ata Demirer evini 5 bin dolara kiraya verdi!

Niyazi Gül Dörtnala filmini vizyona sokacak olan Ata Demirer, sonunda muradına erdi. Geçtiğimiz gün camından kiralık yazısını kaldıran Ata Demirer sonunda muradına erdi ve evi kiraya verdi.

İstanbul Finans Merkezi'nde hafriyat çalışmaları sona erdi!

Ataşehir'de 300 dönüm arazi üzerine inşa edilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İFM) projesinde 27 ay süren hafriyat ve iksa çalışmaları sona erdi.

İstanbul Finans Merkezi'nin hafriyat çalışmaları sona erdi!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinde, 27 ay süren hafriyat ve iksa çalışmaları sona erdi. Kule vinç operatörü Çakırbaş: "Sürekli kule vincin tepesinde olduğumuz için bütün çalışmaları gözlemleme şansımız oldu" dedi.

TOKİ Bursa'daki şehit yakını ve gazilere tapularını teslim ediyor!

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bursa'da 14 yıl önce şehit yakını ve gazilere tahsis edilen 20 konutla ilgili sorunun çözüldüğü ve hak sahiplerine cüzi bir ön ödeme karşılığında tapularının teslim edileceği bildirildi.

TOKİ Bursa'da şehit aileleri için yapılan dairelerin tapu teslimlerine başlıyor!

TOPLU Konut idaresi (TOKİ) tarafından Bursa'da 14 yıl önce şehit yakını ve gazilere tahsis edilen 20 konutla ilgili sorunun çözüldüğü ve hak sahiplerine cüzi bir ön ödeme karşılığında tapularının teslim edileceği bildirildi.

TOKİ Bursa'daki şehit yakını ve gazilere tapularını dağıtıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 2001'de Bursa'da yaptırılan 20 daireyi şehit yakını ve gazilere tahsis etmişti. Konutların bedelini aylık 73.74 liraya 240 ay faizsiz ödeme seçeneği sunan TOKİ evlerin tapularını dağıtmaya başladı.

TOKİ Bursa Göçmen Konutları'nda şehit yakını aileler dairelerine kavuşuyor!

Bursa’da 14 yıldır oturdukları 20 dairelik apartmanı geri alınmak istenen şehit yakını ve gaziler TOKİ’ye ayda 73 lira ödeyerek tapularına kavuşacak..

Ulus'ta Toki anketi sona erdi!

Ulus'da yapımı planlanan TOKİ konutları için Ulus Belediyesi tarafından yapılan anket sona erdi. Ulus Belediyesi tarafından konuyla ilgili açıklama yapıldı.

Yıldız Dağı'nda kayak sezonu sona erdi!

Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde kayak sezonunun sona erdiği bildirildi. Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ni 115 bine yakın kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Şehit Mustafa Eğerci Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı bitiyor!

Uşak Eşme Konak Köyü'nde tek katlı koltuğu bile olmayan evinde yaşayan Eşe Ana, 17 yıl önce Hakkari'de şehit olan oğlunun tazminatını ve maaşlarını okul yapılması için bağışlayınca haberlere konut olmuştu..

Şehit Erdi Demirer cemevi Haberi

Şehit Erdi Demirer cemevi


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 5 Ekim 2016'da Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in, Gürgentepe'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 


Enver Yılmaz, beraberinde Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya, Gürgentepe Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman, Belediye Başkanı Yener Yalçınkaya ve eşi Yeter Yılmaz ile Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in kabrini ve ailesini ziyaret etti. 


Ziyarette şehit ailesine taziyede bulunan Yılmaz, şehidin babası Halil Demirer'in Gürgentepe ilçesinde yapımına başlanan ve yarım kalan cemevinin tamamlanma isteğine olumlu yanıt vererek, "Sizlerin isteği bizim için emirdir. Cemevini büyükşehir belediyesi olarak biz yapacağız." dedi. 


Şehit ailesine gerçekleştirilen taziye ziyareti sonrası, baba Halil Demirer ile yarım bırakılan cemevinde incelemelerde bulunan Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu'nu arayarak, cemevinin tamamlanması için gerekli çalışmaların...