25 / 07 / 2024

Şehit Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu

Şehit Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu

Beylikdüzü Belediyesi, Diyarbakır'da hamile eşi için pazarda alışveriş yaparken uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’nun adının evinin önündeki parka verilmesine karar verdi.

Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in memleketi Niğde'nin Çukurkuyu beldesinde hayata geçirilen Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açıldı.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Çanakkale Kepez'e kapalı pazar yeri geliyor!

Çanakkale Kepez'de, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri’nin temel atma töreni yapıldı.

Eskişehir Odunpazarı'nda 12 bin metrelik Spor Parkı açıldı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi’ne açtığı Spor Kampüsünün ardından şimdi de Yenikent Mahallesinde Spor Parkı açtı. Açılışı yapılan parkta Eskişehirli Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu’nun adı yaşatılacak.

Alanya Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Sugözü Mahallesi’nde 15 Temmuz’un başkahramanı Astsubay Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiği park, çocukların ve vatandaşların hizmetine açıldı.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde yaptırdığı parkın açılışı gerçekleşti.

Bakan Özlü'den Düzceli şehit ailelerine ev desteği!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, PKK'nın Hakkari ve Diyarbakır'da düzenlediği saldırılarda şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir ile Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaşayan ailelerinin evlerinin yenilenmesi talimatı verdi

Niğde Şehit Halisdemir Parkı açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde inşa ettiği parkın açılışını yapacak.

Ankara'da Şehit Ömer Halisdemir'in okulu açıldı!

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in isminin verildiği ilk/ortaokulda eğitim başladı.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nda sona doğru!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz olayları kapsamında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesinde görkemli bir şehitlik parkı yaptırdı. Parkın açılışının ise kısa sürede açılacağı belirtildi.

Kocaeli Büyükşehir'den Niğde'ye Ömer Halisdemir Parkı!

15 Temmuz gecesinde darbeci general Semih Terzi’yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde şehitler anıtı ve park için kolları sıvadı.

İş adamından şehit Hurşit Uzel'in ailesine daire!

İskenderunlu iş adamı Nurettin Kays, Ankara'da darbe gecesi Özel Harekat Daire Başkanlığı'na yapılan hava saldırısında şehit olan polis memuru Hurşit Uzel'in ailesine daire bağışladı.

Niğde'de Şehit Halisdemir adına 8 bin metrekarelik park yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Halisdemir anısına Niğde'de 8 bin metrekare park ile anıt yaptırmak için çalışmalara başladı.

Şehit Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu Haberi

Şehit Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu

Beylikdüzü Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, belediye meclis salonunda yapıldı. Yeni yılın ilk meclisi, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleşti. 2015’in hayırlı olmasını ve tüm yılın güzelliklerle geçmesini dileyen İmamoğlu, “Herkesin birbirine adaletli davrandığı bir yıl olsun” dedi.


2015’in ilk meclis toplantısı da geride kaldı. Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu meclisi yeni yıl dilekleri ile açarken, vefat eden Gürpınar eski Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bektaş’a Allah’tan rahmet diledi. 


Beylikdüzü Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya gelen Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve belediye meclis üyeleri tarafından gündem maddeleri ve komisyon raporları ele alındı. Gündem maddelerine geçilmeden önce CHP Meclis Grubu’ndan 1 sözlü önerge geldi. Önerge oy birliği ile kabul edildi. AK Parti Meclis Grubu’ndan da 4 yazılı ve 1 sözlü önerge meclise sunuldu.4 yazılı...