05 / 05 / 2024

şehit Nuh Özdemir

şehit Nuh Özdemir

Şehit askerimiz Nuh Özdemir'in Ordu'nun Akkuş İlçesi'ne bağlı Salman Mahallesi'ndeki evi yenilendi.

Bakan Özhaseki açıkladı: İsterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede şehit ailemizin evi hazır!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  şehit olan askerlerden Kahramanmaraşlı Piyade Er Müslüm Özdemir’in ailesi için isterlerse rezerv alanda, isterlerse yaşadıkları mahallede ev verileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Yunus Emre Gayrimenkul şehit annesine arsa hediye etti! 

Yunus Emre Gayrimenkul'un Sahibi Yunus Emre Tam, her yıl Anneler Günü'nde bir şehit annesine arsa hediye ediyor. Tam, bu yıl da Şehit Annesi Ayşe Özdemir’e Meram- Hatunsaray Bölgesi'nde bir tarla hediye etti. 

Tunceli Belediyesi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Tunceli Belediyesi tarafından 1 Nisan'da Tunceli-Erzincan karayolunda güvenlik kulesi yolunun yapımında çalışırken, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen iş makinesi operatörü Mehmet Özdemir'in ailesine ev yardımı yapıldı.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in ailesine yeni ev!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Özdemir'in Ordu'da derme çatma evde yaşamını sürdüren ailesi için yapılan evin inşaatı tamamlandı.

Bakan Özlü'den Düzceli şehit ailelerine ev desteği!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, PKK'nın Hakkari ve Diyarbakır'da düzenlediği saldırılarda şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir ile Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaşayan ailelerinin evlerinin yenilenmesi talimatı verdi

Şehit Nuh Özdemir'in Ordu'daki evi yenilendi!

Şehit askerimiz Nuh Özdemir'in Ordu'nun Akkuş İlçesi'ne bağlı Salman Mahallesi'ndeki evi yenilendi.

Şehit Nuh Özdemir'in ailesi için yapılacak evin inşaatına başlandı!

Diyarbakır'da şehit olan Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki ailesi için yeni ev yapımına başlandı. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 Ocak'ta düzenlenen operasyonda, 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir şehit oldu.

Sedat Peker'den şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev!

Ünlü iş adamı Sedat Peker, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev aldı. Sedat Peker facebook hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in babaevinde çalışmalar başladı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki babaevini yeniden yapacaklarını açıklayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı telefonla arayarak, çalışmaların bir an önce hızlandırılmasını istedi.

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in babaevi yeniden yapılacak!

Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonda şehit düşen 25 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki babaevi yeniden yapılacak.

Şahinbey Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Türkmenler Mahallesi'nde yaptırılan Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi ve parkının açılışı yapılan törenle yapıldı.

Gaziantep Mavikent'e 1000 yeni konut daha geliyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından Türkmenler Mahallesi’nde yaptırılan Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi ve parkının açılışı yapılan törenle yapıldı. Törene katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Mavikent Konutları için yeni konut müjdesi verdi..

Nihat Özdemir: Sabah ve ATV’yi satın almadım!

İşadamı Nihat Özdemir, Sabah-ATV satışıyla ilgili hakkında çıkan ses kayıtlarına yanıt verdi. Gazeteci İsmail Küçükkaya, dün sabah FOX TV’deki Çalar Saat programında işadamı Nihat Özdemir ile yaptığı görüşmeyi anlattı...

şehit Nuh Özdemir Haberi

şehit Nuh Özdemir

Şehidin emaneti unutulmadı!.. Oğullarını vatan uğruna şehit veren anne-babanın derme çatma evi, dokuz ayın sonunda yenilendi. 


25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Nuh Özdemir, geçen ocak ayında PKK'lı teröristler tarafından şehit edildi. Şehidin ailesinin yaşadığı evin hali ise yüreklerdeki acıyı katladı. Nuh Özdemir'in Ordu'nun Akkuş İlçesi'ne bağlı Salman Mahallesi'ndeki derme çatma, dışı sıvasız tek katlı tuğlalı baba evinin fotoğraflarının medyada yer alması üzerine iktidar da harekete geçti. Şehidin evinin yenilenmesi talimatı verildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 ay önce inşaatına başlanan, üç katlı yeni evin yüzde 90'ı tamamlandı. İnşaatın 1.5 ay sonra biteceği açıklandı. Halen eşi Esme ve oğlu Erol ile eski evde yaşamım sürdüren şehit babası Mehmet Özdemir, "Yeni evimizin yapımı bitince oraya taşınacağız. Şehit oğlumun hatıralarıyla dolu mevcut evimizi...