28 / 04 / 2024

Tunceli Belediyesi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Tunceli Belediyesi'nden şehit ailesine ev yardımı!

Tunceli Belediyesi tarafından 1 Nisan'da Tunceli-Erzincan karayolunda güvenlik kulesi yolunun yapımında çalışırken, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen iş makinesi operatörü Mehmet Özdemir'in ailesine ev yardımı yapıldı.



Tunceli Belediyesi tarafından 21 Nisan tarihinde Tunceli-Erzincan karayolunda güvenlik kulesi yolunun yapımı sırasında çalışırken, PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen iş makinesi operatörü Mehmet Özdemir'in ailesine ev hediye edildi. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Tapu ve dairenin anahtarının teslimini Vali ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel yaptı. Ayrıca, Şehit Özdemir'in adı  belediye meclisi kararıyla Atatürk Mahallesi'ndeki bir sokağa verildi. 

Açıklamada bulunan Vali Tuncay Sonel, "Maddi ve manevi olarak her zaman şehit ailelerimizin yanındayız. Kardeşimiz, şehidimiz Mehmet Özdemir evine ekmek parası götürmek için alın teriyle köy yolunda dozer ile çalışırken, hain ve alçak teröristlerce şehit edilmişti. Şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimiz baş tacımızdır. Şehit ailemiz kirada oturuyorlardı. Kendileriyle görüşerek ne yapabileceğimiz noktasında fikir alışverişinde bulunduk ve kendilerine bir ev aldık. Evlatlarını bu ülkenin birliği ve güvenliği için şehit veren ailelerimiz için ne yapsak azdır" dedi.
 


Geri Dön