14 / 05 / 2024

şehit zeki aktan çeşmesi

şehit zeki aktan çeşmesi

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Şahinler Köyü'ndeki çeşmeyi yeni baştan düzenledi. Proje çerçevesinde eski çeşme yıkılarak yerine çok daha kullanışlı ve estetik açıdan güzel bir çeşme yapıldı

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği Binası açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği binasının Eylül ayı içerisinde açılacağını belirtti.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasında çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek projedeki çalışmaları inceledi.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun ‘En anlamlı proje’ olarak nitelediği Şehit ve Gaziler Derneği hizmet binasının temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Şehit ve Gaziler Derneği’ne müjdesini verdiği hizmet binası projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Sakarya Şehit ve Gaziler Derneği binasının ihalesi 17 Kasım'da!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Şehit ve Gaziler Derneği’ne tahsis edilecek yeni hizmet binası için 17 Kasım Perşembe günü yapım ihalesine çıkılacağını belirtti.

Şehit Kubilay Köprülü Kavşağı hizmete girdi!

Şehit Kubilay Köprülü Kavşağı ve bağlantı yolları törenle hizmete girdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 7 milyon liraya mal olan kavşak yatırımında 44 çam ağacını kurtarmak için projede değişiklik yaptıklarını açıkladı.

Zeki Toçoğlu'ndan 14 mahalleye içmesuyu müjdesi!

Ferizli ve Kaynarca’ya bağlı 14 mahalle için içmesuyu müjdesi veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; “Bakırlı’da inşa ettiğimiz 500 metreküplük içmesuyu deposunu 25 Mayıs Pazartesi günü devreye alıyoruz" dedi

Zeki Toçoğlu'ndan Ferizli'ye içmesuyu müjdesi!

Ferizlililerin yoğun ilgi gösterdiği milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ferizli'ye içmesuyu müjdesi verdi. Zeki Toçoğlu; “Biz millete hizmetin adıyız" dedi

Mamak General Zeki Doğan Mahallesi imar planı askıda!

Ankara Mamak İlçesi, General Zeki Doğan Mahallesi 51056 ada 2 sayılı parsele ilişkin Sosyal Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi tarafından yapılan Şehit Osman Yumuk Kemerburgaz Spor Kompleksi’nin açılışını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da katıldığı bir törenle gerçekleştirdi.

Şahinbey Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi açıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Türkmenler Mahallesi'nde yaptırılan Şehit Cevdet Özdemir Sosyal Tesisi ve parkının açılışı yapılan törenle yapıldı.

Zeki Celep: İnşaatta uluslararası marka olduk!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, "Sektörümüzün temsilcileri, dünyanın en büyük arasına adını yazdırmayı başardı. Şimdi dünya projelerine imza atıyoruz" dedi.

TOKİ Bursa'daki şehit yakını ve gazilere tapularını teslim ediyor!

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bursa'da 14 yıl önce şehit yakını ve gazilere tahsis edilen 20 konutla ilgili sorunun çözüldüğü ve hak sahiplerine cüzi bir ön ödeme karşılığında tapularının teslim edileceği bildirildi.

şehit zeki aktan çeşmesi Haberi

şehit zeki aktan çeşmesi

Köy meydanında bulunan ve sağlıksız olan çeşmenin düzenlenmesi yönünde İzmit Belediyesine talepte bulunuldu. Köylülerin talebini anında değerlendiren Fen İşleri ekipleri, söz konusu yere yönlendirildi. Belediye yetkilileri çeşme ile ilgili önce proje hazırladı. Proje çerçevesinde eski çeşme yıkılarak yerine çok daha kullanışlı ve estetik açıdan güzel bir çeşme yapıldı. Çeşmeye deponun yanı sıra köydeki hayvanların su içmeleri için iki kademeli yalak da yapıldı. 

Çeşmenin tamamının mermerle kaplandığını söyleyen yetkililer, köylülerden gelen talep doğrultusunda çeşmeye Şehit Zeki Aktan'ın adının verildiğini...