07 / 05 / 2024

Zeki Celep: İnşaatta uluslararası marka olduk!

Zeki Celep: İnşaatta uluslararası marka olduk!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, "Sektörümüzün temsilcileri, dünyanın en büyük arasına adını yazdırmayı başardı. Şimdi dünya projelerine imza atıyoruz" dedi.



İnşaat sektörünün bu denli hızlı yükselişi son 10 -15 yıllık bir dönem içinde oldu. Bu dönemde gerçekleştirilen yatırımlar, düzenlenen kanunlar ve yönetmeliklerle birlikte sektörün önü açıldı. İnşaat sektörünün aktörlerinin dünyanın birçok noktasında büyük projelere imzasını attığını belirten İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, beraberindeki yüzlerce alt sektörle birlikte milyonlarca tüketiciye dolaylı yoldan katkı sağlayan bir sektör haline geldi" dedi. 



Markalı konut atağıyla geçmişteki sağlıksız yapılaşma probleminin ortadan kalkmaya başladığını söyleyen Celep, "înşaat sektörünün önünü son derece açık görüyoruz. Son 10 yıllık dönemde olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da inşaat sektörü ivmesini koruyarak ülke ekonomisinin de itici gücü olmaya devam edecektir" diye konuştu. 



ULUSLARARASI ARENADA MARKA OLDUK 

Türk inşaat sektörünün son 30 yılda, dünyada da önemli bir yer edindiğini kaydeden Zeki Celep, "Artık. Türk müteahhitler, uluslararası arenada aranan bir marka haline dönüştü. 



Sektörümüzün temsilcileri, bugüne dek geliştirdikleri projelerin getirdiği birikimi kullanarak, girişimci yapıları ve risk alabilme kabiliyetleri ile dünyanın en büyük müteahhitlik firmaları arasına adını yazdırmayı başardı. Şimdi dünya projelerine imza atıyoruz" dedi. 


Zeki Celep, "Şehirleri modern yapılarla donatmak için gece gündüz çalışıyoruz. Marka projeleri bir bir ülkemize kazandırırken sizler de yaptığınız haberlerle bizlere güç veriyorsunuz. İnşaat sektörü haberlerinizi geniş yelpazede okuyuculara sunmanız yatırımcıya da yön veriyor. Bu misyon çok önemli. Bu vesile ile Sabah Gazetesinin 30. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyoruz" diye konuştu. 



Sabah 30. Yıl


Geri Dön