29 / 04 / 2024

Şehitkamil 2016 projeleri

Şehitkamil 2016 projeleri

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şehitkamil'de ticaret merkezi ihtiyacı karşılanıyor!

Şehitkamil Belediyesi Türkiye’ye örnek olacak. Belediye, yaptığı ticaret merkezleriyle vatandaşın ihtiyacını karşılayacağı nitelikli alanlar oluşturacak.

TOKİ Gaziantep projeleri için düğmeye bastı! Şehitkamil'e 1.167 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 yeni projede toplam 1.167 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 541 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut projeleri için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 541 konutluk yeni proje inşa edecek.

Şehitkamil'in sanat merkezi projeleri mimar adayları için sergilendi!

Şehitkamil Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sanat Merkezi Ulusal Mimari Fikir Projesi Yarışması’na katılan projeler, Gaziantep Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölümü öğrencileri için özel olarak sergilendi

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Şehitkamil'in tüm mahallelerine sosyal tesis geliyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Şehitkamil yatırımları artarak sürecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Şehitkamil imar ve sosyal tesis yapımında 2016'da fark yarattı!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Iconova Gaziantep konut fiyatları 2016!

Toplam 570 konut ve 23 dükkandan meydana gelen Iconova Gaziantep projesi Gaziantep Şehitkamil'de yükseliyor. İşte Iconova Gaziantep konut fiyatları 2016...

Gaziantep Şehitkamil'de 14.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil İlçesi Beylerbeyi, Umut ve Burak Mahallelerinde bulunan 5 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 23 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 14 milyon 509 bin 103 TL olarak belirlendi.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Şehitkamil Belediyesi'nden 9 ayda 17 park!

Şehitkamil Belediyesi, 2016 yılı içerisinde önemli park ve otopark yatırımları gerçekleştirdi. Şehitkamil Belediyesi, son 9 ayda 17 park, otopark ve park-otoparkın yapımını tamamladı ve halkın hizmetine sundu.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

Şehitkamil 2016 projeleri Haberi

Şehitkamil 2016 projeleri

 GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2016 yılı içerisinde imar, yol açma ve sosyal tesis yapımı konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Hem vatandaşın hem sanayicinin hem de çiftçinin önünü açmak adına çok sayıda başarılı proje uyguladıklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu, insan hayatına olan yatırımlarının artarak süreceğini ifade etti.


İnsan merkezli proje ve hizmetleriyle vatandaşın takdirini kazanan Şehitkamil Belediyesi, emin adımlarla yoluna devam ediyor. Özellikle imar, yol ve sosyal tesis yapımı konusunda 2016 yılında Türkiye’ye örnek projelerin altına başarıyla imza atan Şehitkamil Belediyesi, kentin dinamiklerine önemli yatırımlar gerçekleştirdi. 2016 yılı ve öncesinde yeni imar alanları açmak yerine daha önceden imara açılmış alanların uygulamalarını yaparak vatandaşın kullanımına sunma hedefiyle çalıştıklarını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, örnek imar uygulamaları...