28 / 07 / 2024

Şehitkamil acele kamulaştıması

Şehitkamil acele kamulaştıması

Gaziantep Şehitkamil'de, Düzbağ İçmesuyu Arıtma Tesisinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi.

Gaziantep Nizip ve Şehitkamil için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Nizip ve Şehitkamil ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Gaziantep Nizip ve Şehitkamil için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31522 sayılı Resmi Gazete'

İzmir Menderes'te acele kamulaştırma kararı!

İzmir İli Menderes İlçesi sınırları içerisinde bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek ''154 kV Pancar TM-DDY Cumaovası TM Enerji İletim Hattı Projesi'' kapsamında acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Gaziantep Şehitkamil için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi Özgürlük ve Zeytinli Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31182 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziantep Şehitkamil için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Şehitkamil İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Gaziantep için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ağrı Merkez'de yol çalışması için acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Ağrı Merkez'de yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma yapılacak..

Akşehir Bikiltaş Çimento TM Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

Bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek “154 kV (Akşehir TM-Ilgın TM) Brş.N-Bikiltaş Çimento TM Enerji İletim Hattı (Girdi-Çıktı) Projesi” kapsamında bazı taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gaziantep Şehitkamil'de acele kamulaştırma!

Gaziantep Şehitkamil'de, Düzbağ İçmesuyu Arıtma Tesisinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi.

Aydın'da Enerji İletim Hattı için acele kamulaştırma!

Bağlantı Anlaşması Uyarınca Tesis Edilecek “154 kV Dora 3 JES TM-Dora 4 JES TM Enerji İletim Hattı Projesi” Kapsamında Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Fatih meydanı için SİT alanında acele kamulaştırma!

İSTANBUL Fatih ilçesinde yer alan Katip Muslahattin Mahallesi'ndeki 1890 numaralı Ada içindeki 49 ve 50. parsellerin acele kamulaştırması, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığınca yapıldı.

Fikri Sağlar'dan Akkuyu acele kamulaştırma kararı sorusu!

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, TBMM'ye verdiği önergede, "Akkuyu Nükleer Santral için neden acele kamulaştırılma kararı alınmıştır?" sorusunun yanıtlanmasını istedi.

5 soruda acele kamulaştırma!

Sur ve Silopi için verilen acele kamulaştırma kararlarına yenileri eklendi ve Şırnak, Hakkari, Mardin ve Diyarbakır’da da yeni bölgelerle ilgili acele kamulaştırma kararları için ilk adım atılmış oldu. İşte 5 soruda acele kamulaştırma:

CHP heyeti Sur'da acele kamulaştırma kararını inceleyecek!

CHP, merkez Sur İlçesi'nde Bakanlar Kurulyu tarafından alınan 'acele kamulaştırma' kararanı incelemek üzere Diyarbakır'a bir heyet gönderme kararı aldı. Heyet 14 Nisan Perşembe ve 15 Nisan Cuma günlerinde bölgede incelemelerde bulunacak.

Şehitkamil acele kamulaştıması Haberi

Şehitkamil acele kamulaştıması

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi'nde yer alan bazı taşınmazlar Düzbağ İçmesuyu Arıtma Tesisinin yapımı amacıyla acele kamulaştırılacak. Kamulaştıma kararı bugünki Resmi Gazete'de açıklandı. 


Kamulaştırılacak alanlar için