04 / 05 / 2024

Şehitkamil Belediyesi sosyal tesis

Şehitkamil Belediyesi sosyal tesis

Şehitkamil Belediyesi, Acaroba ve Serintepe mahallelerinde yapacağı sosyal tesislerin temelini attı. Temeli atılan sosyal tesisler, kısa sürede tamamlanacak.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 iş yeri!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, İbrahimli Mahallesi'nde yer alan 6 iş yerini 10 milyon 463 bin 232 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Gaziantep Cerityeniyapan Sosyal Tesisi için geri sayım başladı!

Şehitkamil Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Cerityeniyapan Mahallesi’nde yapımına başladığı sosyal tesisin inşaat çalışmalarını tamamlıyor. Tesis önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Şehitkamil Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı.

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Şehitkamil Eskişarkaya Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Eskişarkaya Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin inşaatını tamamladı.

Şehitkamil Karacaahmet Sosyal Tesisi açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaahmet Mahallesi’ne yapılan Şehitkamil 149 ve 150 Nolu Sosyal Tesisi tamamlanarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Şehitkamil Karacaoğlan Sosyal Tesisi açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaoğlan Mahallesi’nde inşaatı kısa süre önce başlatılan sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.

Gaziantep Altınova sosyal tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin çalışmaları tamamladı ve tesis hizmete hazır. 

Şehitkamil Altınova Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi, Altınova Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlandı.

Şehitkamil'de kent yatırımları sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Mahallesi’nde yapılarak hizmete sunulan aile sağlığı merkezi hizmet binası ve içerisinde 2 erkek ile 2 kadın taziye evinin bulunduğu Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesisin ardından yapımına başlanan ticaret merkezi inşaat çalışmaları da sürüyor. 

Şehitkamil Belediyesi sosyal tesis Haberi

Şehitkamil Belediyesi sosyal tesis

Şehitkamil Belediyesi, Acaroba ve Serintepe mahallelerinde yapacağı sosyal tesislerin temelini attı. Temeli atılan sosyal tesisler, kısa sürede tamamlanacak. Şehitkamil Belediyesi, son olarak Acaroba ve Serintepe (Kirlialıcı) mahallelerinde çalışma başlattı. İlçe genelindeki tüm mahallelere sosyal tesis yapımı konusunda söz veren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sözünün gereği olarak Acaroba ve Serintepe mahallelerinde sosyal tesis yapımını başlattı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen sosyal tesis inşası, mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, çalışmaları dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.


“Mahallemize güzel bir hizmet olacak”

Sosyal tesis yapımıyla ilgili değerlendirmede bulunan Acaroba Mahalle sakinlerinden Ali Atalan, "Başkanımız, mahallemizde bir taziye evi yapma sözü vermişti. Sağ olsun şuan taziye evimizin temeli atıldı ve çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Eskiden bir vatandaşımızın taziyesi olduğu...