05 / 05 / 2024

Şehitkamil Belediyesi TOKİ konutları

Şehitkamil Belediyesi TOKİ konutları

Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının birinci oturumu Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında yapıldı.Seyrantepe’de yapılan konutlara büyük ilgi olduğunu söyleyen Fadıloğlu, TOKi ile anlaşma yapmak için belediyeden yetki

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 10.5 milyon TL'ye satılık 6 iş yeri!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, İbrahimli Mahallesi'nde yer alan 6 iş yerini 10 milyon 463 bin 232 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi mülkiyetindeki araziler yer değiştirdi!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi’nde yaşanan sorunlar bitmiyor. Belediye bu kez Gaziantep, Şehitkamil ilçesi Burak Mahallesi’ndeki yol kenarında kalan bir vatandaşın arazisi ile arazinin arkasında kalan belediye mülkiyetindeki araziyi yer değiştirdi...

Şehitkamil Karacaoğlan Sosyal Tesisi açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaoğlan Mahallesi’nde inşaatı kısa süre önce başlatılan sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.

Şehitkamil Altınova Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi, Altınova Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlandı.

Şehitkamil'de kent yatırımları sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Mahallesi’nde yapılarak hizmete sunulan aile sağlığı merkezi hizmet binası ve içerisinde 2 erkek ile 2 kadın taziye evinin bulunduğu Şehitkamil 141 ve 142 Nolu Sosyal Tesisin ardından yapımına başlanan ticaret merkezi inşaat çalışmaları da sürüyor. 

Şehitkamil Belediyesi'nden 9.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Şehitkamil'in Beylerbeyi ve Güvenevler mahallesi'ndeki 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 9 milyon 800 bin TL olarak belirlendi. 

Gaziantep Şehitkamil Sanat Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Şehitkamil Sanat Merkezi'nin Eylül'de tamamlanması planlanıyor. Projede inşaat çalışmalarına hız verildi.

Şehitkamil 29 Ekim Sosyal Tesisi tamamlandı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.

Gaziantep Şehitkamil'e yeni sosyal tesis!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Değirmiçem Mahallesine yapılan içerisinde 1 bay, 1 bayan taziye evinin yer aldığı sosyal tesisin kaba inşaatı tamamlandı. 

Gaziantep Şehitkamil'de 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Şehitkamil Belediyesi'ne ait olan arsa vasıflı gayrimenkul 5 milyon 433 bin 186 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Şehitkamil Belediyesi'nde her mahalleye sosyal tesis!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor.

Şehitkamil Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor. İnşaat çalışmaları devam eden sosyal tesisin kısa sürede tamamlanarak, mahalle sakinlerinin hizmetine sunulması hedefleniyor.

Şehitkamil Belediyesi TOKİ konutları Haberi

Şehitkamil Belediyesi TOKİ konutları

Şehitkamil Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının birinci oturumu Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında yapıldı.Seyrantepe’de  yapılan konutlara büyük ilgi olduğunu söyleyen Fadıloğlu, TOKi ile anlaşma yapmak için belediyeden yetki istedi.  Yetki oy birliği ile verildi.


Kasım ayı meclis toplantısını Kasım Genel seçimlerinin ülkeye hayırlı olması temennisiyle açan Fadıloğlu, “milletin iradesi tecelli etti. Kazanan millet oldu. Ülkemiz oldu” dedi.


“1300 konut arzı yaratılabilir”

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na Umut , Beylerbeyi, Karacaoğlan mahallesinde belediyeye ait olan 4 adet taşınmazın toplam 38 bin 119 m2’lik alana  konut yapılmak üzere TOKİ’yle anlaşma yapmak için yetki verildi.


Fadıloğlu; “Sizlerden yetki alarak belediyemize ait olan bu taşınmazları bedeli karşılığında TOKİ’ye devir protokolü yapmak için sizlerden yetki istiyorum.Kat karşılığı devir, Bedeli karşılığı devir yada Hasılat karşılığı devir için görüşmeler...