01 / 05 / 2024

Şehitkamil Hacı Ahmet Ercan Camii açılış

Şehitkamil Hacı Ahmet Ercan Camii açılış

Şehitkgmil Belediyesi'nin destekleriyle Gaziantepli Hayırsever işadamı Hacı Ahmet Ercan tarafından yaptırılan Hacı Ahmet Ercan Camii'nin açılışı dualarla yapıldı.

Gaziantep Hacı Ahmet Ercan Camii açıldı!

Şehitkamil Belediyesi’nin destekleriyle Gaziantepli Hayırsever İşadamı Hacı Ahmet Ercan tarafından yaptırılan Hacı Ahmet Ercan Camii’nin açılışı dualarla yapıldı.

Şehitkamil Hacı Ahmet Ercan Camii ibadete açıldı!

Şehitkamil Belediyesi’nin destekleriyle Gaziantepli Hayırsever İşadamı Hacı Ahmet Ercan tarafından yaptırılan Hacı Ahmet Ercan Camii’nin açılışı dualarla yapıldı.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Navruzcan tarafından kuruldu.

Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Hacıahmet Mahallesi, 1195 ada, 29 parseldeki Hamam ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

MHR Gayrimenkul'ün acı günü! Emişe Babacan vefat etti!

MHR Gayrimenkul Yatırımları A.Ş İnşaat İşleri Müdürü Hacı Ahmet Babacan'ın annesi Emişe Babacan hayatını kaybetti.

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçiçek Hac ve Umre Organizasyonu Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Emrah Köseoğulları tarafından kuruldu.

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited kuruldu!

Göklerde Yapı Malzemeleri Metal Elektrik Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Özçevik tarafından kuruldu.

Avcılar'da yıkılan camide yeni detaylar ortaya çıktı!

Silivri Depremi’nde bir minaresi kırılmasında sonra testlerde dayanıksız olduğu tespit edilen Avcılar’daki 40 yıllık Hacı Ahmet Tükenmez Camii’nde beklenilenin çok altında demir kullanıldığı ortaya çıktı. 

Avcılar'da depremde hasar gören cami yıkılıyor!

İstanbul'da yaşanan depremde hasar gören Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camisi'nin yıkım çalışmaları başladı.

Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbe kaplamaları söküldü!

Geçtiğimiz hafta olumsuz hava şartları nedeniyle müdahale edilemeyen Avcılar Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbesi rüzgarın etkisini yitirmesinin ardından söküldü...

Depremde minaresi yıkılan Hacı Ahmet Tükenmez Camii'yi fırtına vurdu!

Geçtiğmiz aylarda Silivri açıklarında meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremde minareleri yıkılan Avcılar Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin kubbesi son günlerde yaşanan fırtınadan etkilenerek yerinden çıktı...

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin diğer minaresi de söküldü!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonucu hasar alan Avcılar’daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii minaresi sökülerek yıkılmıştı. İkinci minaresi için de risk taşıdığı gerekçesi ile yıkım kararı alındı…

Şehitkamil Hacı Ahmet Ercan Camii açılış Haberi

Şehitkamil Hacı Ahmet Ercan Camii açılış

Hayırsever İşadamı Hacı Ahmet Ercan tarafından Gazikent Mahallesi'nde yapılan Hacı Ahmet Ercan Camii'nin açılış törenine, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Menderes Karaduman, Şehitkamil ilçe Müftüsü Ömer Keskin, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur, kurum müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Kur'an-ı Kerim'in okunmasıyla başlarken, açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Daha önce bu mahallemizde küçük bir mescit vardı ve cami ihtiyacına gerek vardı. Şehitkamil Belediyesi olarak Meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte biz caminin planlanmasını gerçekleştirdik. Daha sonra hayırsever kardeşimiz, Allah onun hayrını kabul etsin bu caminin yapılmasına katkı sağladı. Biz Şehitkamil Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan gelen talepler bir tarafa, diğer taraftan planlama noktasında nüfus yoğunluğuna göre camileri mümkün olduğu kadar...