11 / 05 / 2024

Şehitkamil inşaat kazaları

Şehitkamil inşaat kazaları

Gaziantep Şehitkamil Pancarlı Mahallesi'nde bir inşaatta beton dökümü sırasında zeminin çökmesi sonucunda 2 işçi yaralandı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Şehitkamil Belediyesi'nden Gaziantep'te arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi! Yatırımcılar dikkat! 

Gaziantep İli Şehitkamil Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Yeşilova'da arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Kahramanmaraş'ta son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları TBMM'de!

Kahramanmaraş ilinde son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ve sonuçları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kahramanmaraş'ta inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları TBMM'de!

Kahramanmaraş ilinde son 5 yılda inşaat sektöründe yaşanan iş kazaları ve sonuçları meclis gündemine taşındı. MHP'li Aycan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

En çok iş kazası inşaat sektöründe! 

Hak-İş Konfederasyonu tarafından hazırlanan "İş Sağlığı ve Güvenliği Değerlendirme Raporu"nda, iş kazalarında, ilk sırada inşaat sektörünün yer aldığı belirtildi.

Gaziantep'te dikkat çeken külliye inşaatı!

Gaziantep Şehitkamil'de Haznevi tarikatı için külliye inşa ediyor.  Külliyenin inşaatında yaklaşık 100 tarikat üyesi ücretsiz olarak çalışıyor.  

İnşaat sektöründe teşvik! İş kazaları önlenecek!

Yapı İşlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, inşaat sektöründe işçi çalıştıran işyerlerine, ölüm ve sakatlıkla sonuçlanmayan iş kazası yaşanmaması halinde teşvik verilecek.

Gaziantep Şehitkamil Sanat Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Şehitkamil Sanat Merkezi'nin Eylül'de tamamlanması planlanıyor. Projede inşaat çalışmalarına hız verildi.

Gaziantep'te YİD modeli inşaat ihalesi 25 Ocak'ta!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Şehitkamil İlçesi Umut Mahallesi'nde inşaat yapım ve kiralama ii ihale ediyor..

İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe oluyor!

Samsun'da Güvenli İnşaat Sempozyumu düzenlendi. Sempozyuma katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan, "İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe meydana geliyor." dedi

Şehitkamil Gazi Sosyal Tesisi inşaatı sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapımı devam eden Gazi Sosyal Tesisi inşaatını inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, tesisin Ağustos ayı içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Gaziantep Nurdağı Kültür Merkezi’nin inşaatı başladı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Nurdağı’na kültür merkezi inşa edilecek. Toplam 9 bin 700 metrekare alan üzerine yapılacak projede inşaat çalışmaları başladı.

Şehitkamil inşaat kazaları Haberi

Şehitkamil inşaat kazaları

Gaziantep Şehitkamil  Pancarlı Mahallesi'ndeki bir inşaatın zemin katı, beton dökme sırasında henüz belirlenemeyen bir sebeple çöktü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, çevredekilerin yaptığı ihbarlar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi.

İnşaatta yaşanan göçük sonrası hafif yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri olayın yaşandığı bölgede incelemeler...