29 / 04 / 2024

Şehitkamil Onatkutlar pazar yeri

Şehitkamil Onatkutlar pazar yeri

Şehitkamil Belediyesi tarafından Onatkutlar Mahallesinde yapımına başlanan Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri inşasında sona yaklaşıldı.

Şehitkamil Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık pazar yeri!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Güvenevler Uzayçatılı Pazar Yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 22 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Şehitkamil Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından İncilikaya Mahallesi’nde hayata geçirilen uzay çatılı pazar yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

Şehitkamil'deki Uzay Çatılı Pazar Yeri'nin inşaatı başladı!

Şehitkamil Belediyesi, İncilikaya Mahallesi’ne vatandaşların ihtiyacını karşılayacak Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor. 2 bin 60 metrekare üzerine kurulacak Uzay Çatılı Pazar yerinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde başladı.

Şehitkamil'de cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları başladı!

Şehitkamil Belediyesi, cadde ve sokaklarda oluşan çukurları onarmak için, asfalt yama çalışmalarına başladı. Onatkutlar Mahallesinde yapılan asfalt yama çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Şehitkamil'de uzay çatılı pazar yeri inşaatı tam gaz devam ediyor!

Beykent Mahallesi’ne vatandaşların ihtiyacını karşılayacak uzay çatılı pazar yeri inşa ediyor. 3 bin 500 metrekare alan üzerine kurulacak uzay çatılı pazar yerinin inşaat çalışmaları hızlı bir şekilde sürüyor.

Şehitkamil Onatkutlar pazar yeri inşaatında sona yaklaşıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Onatkutlar Mahallesinde yapımına başlanan Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri inşasında sona yaklaşıldı.

Şehitkamil Belediyesi'nde emlak vergisi mesaisi!

Şehitkamil Belediyesi; emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı. Şehitkamil Belediyesi, vatandaşların mağdur olmamaları için Cumartesi ve Pazar günü de mesai bitimine kadar açık olacak.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu, Onatkutlar ve Yaprak Mahallesi kentsel dönüşüm bölgelerinde başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu çalışmaların son durumunu anlattı.

Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kazandıran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde yaptığı Uzay Çatılı Pazar yerinde çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Şehitkamil'e yeni pazar yeri inşa ediliyor!

Şehitkamil Belediyesi Onatkutlar Mahallesi’ne uzay çatılı pazar yeri inşa ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Yapacağımız uzay çatılı pazar yeri, her mahalleye hitap edecek” dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden Onatkutlar'a Uzay Çatılı Pazar yeri!

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kuran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde de vatandaşların isteği üzerine yeni bir Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyo

Şehitkamil'de 3 yeni sosyal tesis açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından son 2 gün içerisinde Girne ve Belkıs mahallelerinde hayata geçirilen sosyal tesisin ardından bir sosyal tesiste Onatkutlar mahallesine kazandırıldı. Rabia Sosyal Tesisi, yoğun kalabalık eşliğinde törenle açıldı.

Gaziantep Gazikent uzay çatılı pazar yeri yenileniyor!

Vatandaşlarına her türlü hizmeti ulaştırmada yoluna başarılı bir şekilde devam eden Şehitkamil Belediyesi, Gazikent uzay çatılı pazar yeri bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor..

Şehitkamil Onatkutlar pazar yeri Haberi

Şehitkamil Onatkutlar pazar yeri

Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri, önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunulacak. Şehitkamil Belediyesi, mahalle kültüründe önemli bir yere sahip olan pazarları fonksiyonel olarak daha kullanışlı hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar yapımını tamamlayarak halkın hizmetine sunduğu uzay çatılı pazar yerleriyle halkın büyük memnuniyeti ile karşılaşan Şehitkamil Belediyesi, Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yerini de tamamlama aşamasına getirdi. 11 bin 650 metrekare alan üzerine kurulan Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri’nde; 180 adet tezgah alanı, zabıta kontrol odası, mescit ve bay-bayan WC bulunacak. Pazar yerinin alt kısmı da sosyal tesis ve küçük dükkanlar olarak kullanılacak.


MAHALLELİ HİZMETLERDEN MEMNUN

Mahalle sakinleri; Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri’nin yakın tarihte tamamlanacak olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Mahallede yaşanan pazar sıkıntısının çözülecek olmasının da sevindirici olduğunu dile...