04 / 05 / 2024

şehitkamil Onatkutlar pazaryeri

şehitkamil Onatkutlar pazaryeri

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kuran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde de vatandaşların isteği üzerine yeni bir Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyo

Şehitkamil'de cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları başladı!

Şehitkamil Belediyesi, cadde ve sokaklarda oluşan çukurları onarmak için, asfalt yama çalışmalarına başladı. Onatkutlar Mahallesinde yapılan asfalt yama çalışmaları vatandaşlar tarafından olumlu karşılandı.

Şehitkamil Onatkutlar pazar yeri inşaatında sona yaklaşıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Onatkutlar Mahallesinde yapımına başlanan Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri inşasında sona yaklaşıldı.

Gaziantep Şehitkamil'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Şehitkamil Belediyesi, İpekyolu, Onatkutlar ve Yaprak Mahallesi kentsel dönüşüm bölgelerinde başlattığı çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkan Rıdvan Fadıloğlu çalışmaların son durumunu anlattı.

Onatkutlar Uzay Çatılı Pazar Yeri yükseliyor!

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kazandıran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde yaptığı Uzay Çatılı Pazar yerinde çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Şehitkamil'e yeni pazar yeri inşa ediliyor!

Şehitkamil Belediyesi Onatkutlar Mahallesi’ne uzay çatılı pazar yeri inşa ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Yapacağımız uzay çatılı pazar yeri, her mahalleye hitap edecek” dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden Onatkutlar'a Uzay Çatılı Pazar yeri!

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kuran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde de vatandaşların isteği üzerine yeni bir Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyo

Şehitkamil'de 3 yeni sosyal tesis açıldı!

Şehitkamil Belediyesi tarafından son 2 gün içerisinde Girne ve Belkıs mahallelerinde hayata geçirilen sosyal tesisin ardından bir sosyal tesiste Onatkutlar mahallesine kazandırıldı. Rabia Sosyal Tesisi, yoğun kalabalık eşliğinde törenle açıldı.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Evleri 2015!

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Evleri 2015 kapsamında 1.154 adet konut kurayla satışa sunuluyor. Daire fiyatlarının 69 bin 756 TL'den başladığı projede alt gelir grubu başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Evleri başvuru!

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Evleri başvuru dönemi 20 Nisan Pazartesi günü başlayacak. Daire fiyatlarının 69 bin 756 TL'den başladığı projede 1.154 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil fiyatlar!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil fiyatlar kapsamında konut fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Başvuru dönemi 20 Nisan Pazartesi günü başlayacak olan projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir grubu başvuru 2015!

Toplam 888 adet konutun kura yöntemiyle satıldığı TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de daire fiyatları 69 bin 756 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil alt gelir grubu başvuru 2015 detayları...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil oturma koşulu ve iade işlemleri!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de aylık taksitler 341,03 TL'den başlıyor. Projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent oturma koşulu ve iade işlemleri...

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ alt gelir grubu fiyatları!

Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ alt gelir grubu fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Başvuru işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş.'nin yürüteceği projede 180 aya varan vade imkanı sunuluyor.

şehitkamil Onatkutlar pazaryeri Haberi

şehitkamil Onatkutlar pazaryeri


Şehitkamil Belediyesi Onatkutlar Mahallesi’ne Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, “Yapacağımız Uzay Çatılı Pazar yeri, hem 8 Şubat Mahallesine hem Zeytinli Mahallesine hem de Onatkutlar Mahallesine hitap edecek" dedi



11 BİN 650 METREKARE ALAN ÜZERİNDE KURULACAK



İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kuran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde de vatandaşların isteği üzerine yeni bir Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyor. 11 bin 650 metrekare alan üzerinde kurulacak olan Pazar yeri çalışmalarına başlayan Şehitkamil Belediyesi, içerisinde 2 bodrum katı, 180 adet tezgah alanı, bay-bayan WC, Zabıta kontrol odası ve mescit bulunacak. Yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Onatkutlar Mahallemizde yeni bir Uzay Çatılı Pazar yeri yapıyoruz....