06 / 07 / 2024

şehitkamil uydukent nereye yapılacak

şehitkamil uydukent nereye yapılacak

Şehitkamil ilçesinde farklı projelere imza atarak adından söz ettiren Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Beykent bölgesinde hayata geçireceği ‘Uydukent’ projesiyle Şehitkamil'de yeni yaşam alanları oluşturacak...

Arsa emlak vergisi nereye ödenir?

Türkiye sınırları içinde bulunan arazi ve arsalar 1319 sayılı kanun hükümlerine göre Arazi Vergisine tabi tutuluyor. Peki, arsa emlak vergisi nereye ödenir? Vergi ne zaman ödenir?

Emlak vergisi nereye ne zaman ödenir?

Ev, işyeri, arsa ve arazi sahiplerinin devlete belli oranlarda ve belli dönemlerde vergi ödemeleri gerekiyor. 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu kapsamında düzenlenen emlak vergisi nereye ne zaman ödenir?

İhtiyari deprem sigortaları nereye yapılır?

DASK, belediye sınırları içinde kalan meskenlere yönelik olarak geliştirilmiş olup; köy yerleşim alanlarında DASK yerine ihtiyari deprem sigortası yapılabiliyor. Peki, ihtiyari deprem sigortaları nereye yapılır?

Vergi yapılandırmaları nereye ödenecek?

6552 sayılı Torba Yasası kapsamında bazı vergi ve alacaklara af geldi. Af kapsamında emlak ve çevre temizlik vergisi borçları da bulunuyor. Peki, vergi yapılandırmaları nereye ödenecek?

Kaçak evler nereye şikayet edilir?

Kaçak yapılaşmayı önleyebilmek ve yapı denetim sisteminin etkin uygulanabilmesi için, ruhsatsız olarak bir evin inşasına başlanıldığının anlaşılması durumunda, kaçak evler nereye şikayet edilir? İşte, kaçak ev şikayeti..

Damga vergisi beyanı nereye verilir?

Damga Vergisinin mükellefi kağıtları imzalayan kişiler olarak karşımıza çıkıyor.Resmi dairelerle kişiler arasındaki işlemlere ait kağıtların Damga Vergisini kişiler ödüyor. Peki, damga vergisi beyanı nereye verilir?

ÖİB, Gaziantep Şehitkamil ihalesine 22 milyon 200 bin TL teklif verildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi'ndeki Merkezi İş Alanı, Turistik ve Kültürel Tesis, Eğlence, Otel, Sağlık, Konut, Alışveriş Merkezi, Kapalı Otopark imarlı olan arsa için 22 milyon 200 bin TL tek

Kaçak elektrik şikayeti nereye yapılır?

Kaçak elektrik şikayetinin nereye ve nasıl yapılması gerektiğine ilişkin esaslar, elektrik piyasası tüketici hizmetleri yönetmeliği kapsamında yer alıyor. Peki, kaçak elektrik şikayeti nereye yapılır? Nasıl yapılır?

Gecikmiş elektrik faturası nereye ödenir?

Elektrik faturalarının ne kadar olduğu ve en son hangi gün ödenmesi gerektiği, faturanın üzerinde belirtiliyor. Peki fatura ödeme günü geçerse ne olur? Gecikmiş elektrik faturası nereye ödenir?

Elektrik faturası nereye ödenir?

Elektrik faturaları, PTT Şubelerinden, anlaşmalı banka şubeleri ve anlaşmalı ödeme noktalarından ödenebiliyor. Peki, elektrik faturası nereye ödenir? Elektrik faturası nasıl ödenir? İşte elektrik faturası ödeme yerleri..

Şehitkamil Onatkutlar Mahallesi'ne kentsel dönüşümle yeni konutlar yapılacak!

İlçe genelinde daha önce de yapmış olduğu konutlarla adından söz ettiren Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırmaya evi veya arsası giden vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak adına yeni konutlar yapıyor.

Şehitkamil Belediyesi mahalleye dönüşen köyleri yeniliyor!

Yeni yasayla, mahalle statüsüne dönen köylerin İlçe Belediyelerine bağlanmasıyla birlikte, Şehitkamil Belediyesi, yeni mahalle olan köylere A’dan Z’ye kadar hizmet götürüyor. Yapılan hizmetlerden memnun kalan vatandaşlar, ekip çalışanlarını ikramlarla kar

Emlak vergisi nereye yatırılır?

Emlak vergisi binalar ve arsa ile araziler için ödeniyor. İlk taksitlerin en son Mayıs ayında, ikinci taksitlerin ise Kasım ayında ödendiği emlak vergisi nereye yatırılır? Emlak vergisi nerede ödenir?

şehitkamil uydukent nereye yapılacak Haberi

şehitkamil uydukent nereye yapılacak


Şehitkamil ilçesinde farklı projelere imza atarak adından söz ettiren Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, Beykent bölgesinde hayata geçireceği ‘Uydukent’ projesiyle Şehitkamil'de yeni yaşam alanları oluşturacak. Şehitkamil ilçesine 20 Bin yeni konutun yapılacağını dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Uydu kentler oluşturarak, şehir içindeki sıkışıklığı azaltmak ve insanları çalıştığı yerlere yakın çevrelere taşımak istiyoruz” dedi.


Şehitkamil ilçesinin organize sanayi bölgesi, askeriye ve sanayi sitesiyle çevrili olduğu ve büyüme açısından zorluk çektiklerini belirten, Şehitkamil Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Rıdvan Fadıloğlu, “Yeni konut alanı bulmakta zorlanıyoruz. Beykent ve Bedirkent yakınlarında oluşturacağımız ‘Uydukentler’ ile hedefimiz yeni yaşam alanları oluşturmak. Şehitkamil ilçesi göçlerle gelen hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe konumunda olduğu için şehir merkezi artık bu gücü kaldıramıyor. Şehitkamil ilçe arazileri, organize...