02 / 05 / 2024

şehitkamil Zeytinli Konutları talep

şehitkamil Zeytinli Konutları talep

Yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Zeytinli Konutları satışına yoğun talep oldu. Çok beğenilen daireler, 102 bin 500 TL ile 130 bin TL arasında 5 ayrı fiyat kategorisinde satışa çıkarıldı.

Gaziantep Şehitkamil'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konut fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 3. Etaptaki 31 adet konut satışa sunuldu. Konutların fiyatları 440 bin 304 TL'den başlıyor....

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 675 yeni konut müjdesi!

Dar gelirli aileler için yeni konutlar hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 675 konut hayata geçirecek.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir 3. ve 4. Etap projesinde yer alan konutlar 4 Ağustos tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Gaziantep Şehitkamil için acele kamulaştırma kararı!

Gaziantep ili Şehitkamil ilçesi Özgürlük ve Zeytinli Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31182 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni kura çekilişi tarihi!

TOKİ Şehitkamil Kuzeykent 2019 yeni projesinde yer alan konutların kura çekilişi ileri bir tarihe ertelendi. 

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019!

TOKİ Şehitkamil son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Şehitkamil 4. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil 4. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Şehitkamil TOKİ başvuru şartları ve detayları 2019!

Şehitkamil TOKİ başvuru şartları ve detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Şehitkamil TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Şehitkamil TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuruları 25 Mart'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi projesinde yer alan konutlar 25 Mart tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Şehitkamil kura sonucu listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Şehitkamil kura sonucu listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular geçtiğimiz günlerde sona erdi.

şehitkamil Zeytinli Konutları talep Haberi

şehitkamil Zeytinli Konutları talep


Yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Zeytinli Konutları satışına yoğun talep oldu. Çok beğenilen daireler, 102 bin 500 TL ile 130 bin TL arasında 5 ayrı fiyat kategorisinde satışa çıkarıldı.


SATIŞLAR, 5 AYRI FİYAT KATEGORİSİNE GÖRE YAPILIYOR


İlçenin konut ihtiyacını karşılamak ve vatandaşın hayat standardını yükseltmek için çalışan Şehitkamil Belediyesi, bu amaçla 3 bloktan oluşan Zeytinli Konutları’ndaki 147 adet 2+1 dairenin yapımını tamamladı. Zeytinli Konutları, Selimiye Mahallesi’nde yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Konutların yapım aşamasında çok titiz davranıldı ve kaliteli, modern, konforlu daireler oluşturuldu. Zeytinli Konutları’nda özellikle ısı durumu ve inşaat kalitesi dikkate alınarak çok nitelikli bir alan sunulmaya gayret gösterildi. Zeytinli Konutları; 102 bin 500 TL ile 130 bin TL arasında 5 ayrı fiyat kategorisinde satışa sunuldu. İsteyen her vatandaş, çekiliş ya...