30 / 04 / 2024

Şehitler Gayrimenkul adres

Şehitler Gayrimenkul adres

Şehitler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şehitler tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Şehitler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehitler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şehitler tarafından kuruldu.

Boyabat Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Sinop Boyabat Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde bulunan 6 gayrimenkul 8 milyon 590 bin 928 TL'ye satılıyor. Taşınmazların ihalesi 15 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Türk gayrimenkul sektörü yurtdışı turuna çıkacak!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri yurtdışı turuna çıkacak ve “Türkiye yatırım için doğru adres” mesajı verecek. Şirketler, 3 ay içinde yurt dışında 3 ayrı fuara katılacak. Eylül ayında Dubai, ekim ayında Kuveyt ve kasım ayında da Cidde Cityscape fuarlarına gidilecek.

Torunlar GYO'da adres değişikliği!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yazılı açıklamaya göre Şişli Şubesi adres değişikliğini yayınladı.

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi!

AND Pastel AND Gayrimenkul satış ofisi iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Kartal'da yer alan AND Pastel projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Salih Sağında Şehitler Haftası mesajı yayınladı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 14 Nisan Şehitler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, kutsal vatanımız için hiç düşünmeden canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.

Dogal Gayrimenkul Arsa İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dogal Gayrimenkul Arsa İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cabbar İbaç tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Esenyurt, Şehitler Mahallesi, Köroğlu Sokak'ta kuruldu.

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Şehitler Gayrimenkul adres Haberi

Şehitler Gayrimenkul adres

Şehitler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şehitler tarafından kuruldu.

Şehitler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-Şirketin faaliyet konusu başta her türlü arsa ve arazi bina ve depo olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin alınması, satılması ve kiralalamasını yapmak. B-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. C-Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek, doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışanbrülör, kalorifer kazanları, kat kaloriferleri tesis etmek, doğalgaz ile çalışan diğer konut, işyeri ve sanayi gereçlerinin tesisat, montaj ve bakımı, onarım işlerini yapmak,bu...