13 / 05 / 2024

şehitler parkı kayseri

şehitler parkı kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tuna Parkı'nı Şehitler Parkı yapacak. Vatan ve millet için canlarını veren kahramanların hatırası Tuna Parkı'nda yaşayacak.

Mardin'de 8 bin 781 konut projesini hayata geçirdik!

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda düzenlenen Mardin mitingine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Son 17 yılda Mardin'e 28 katrilyon yatırım yaptık'' dedi.

Diyarbakır Aktif Yaşam Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda engellilerin kullanımına uygun şekilde 1012 metrekare alanda hayata geçirdiği Aktif Yaşam Merkezi tamamlanıyor.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Türkiye’nin en büyük parkı Kayseri'de inşa ediliyor!

Atatürk’ün talimatı ile kurulan Türkiye’nin ilk uçak fabrikası, Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan son proje değişikliğiyle Central Park'a dönüştürülecek.

Düzce tramvayının istasyon yeri hazır!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan Düzce Nostaljik Tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri inşa ediliyor.

Düzce nostaljik tramvayı için çalışmalar sürüyor!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan nostaljik tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri belirlendi.

Esenler Kentsel Dönüşüm Basın Toplantısı 31 Temmuz'da!

Esenler Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm basın toplantısı gerçekleşecek. Toplantı, 31 Temmuz Salı Günü 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda düzenlenecek.

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı 12 Haziran'da açılıyor!

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde konuşan Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nın 12 Haziran'da açılacağını söyledi.

Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı 25 milyon TL'ye mal olacak!

25 milyon liraya mal olacak olan Esenler 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda çalışmaları son sürat devam ediyor.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Çanakkale 15 Temmuz şehitler parkı açıldı!

Çanakkale Lapseki belediyesi tarafından inşa edilen 15 Temmuz şehitler parkı açıldı.

Kayseri Sümer'e yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sümer’de yapılacak olan park için ihaleye çıkıldı.

şehitler parkı kayseri Haberi

şehitler parkı kayseri


Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tuna Parkı'nı Şehitler Parkı yapacak. Vatan ve millet için canlarını veren kahramanların hatırası Tuna Parkı'nda yaşayacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Tuna Parkı'nı Şehitler Parkı haline getirmek için proje çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirtti. 15 Temmuz şehitleri ve terörle mücadele şehitlerinin ismini Tuna Parkı'nda yaşatacaklarını ifade eden Başkan Çelik, "Hemşehrilerimiz Tuna Parkı'nda hem mis kokulu bahçeler içinde dinlenecek hem sporunu yapacak hem de şehitlerimizin anısını hissedecek" dedi.

"KAYSERİ KAHRAMANLAR ŞEHRİDİR"

Kayseri'nin aynı zamanda kanıyla ve canıyla bu memleketi koruyan kahramanların şehri olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Çelik, "Kayseri, verdiği şehitlerle ülkesi ve milletinin bekası için fedakarlığını gösterdi ve göstermeye devam ediyor. Nice şehitler veren bu şehre Şehitler Parkı'nın yakışacağını düşünüyoruz. Şehitlerimiz bizim inancımıza göre ölü değildir. Yüce kitabımız Kuran-ı...