14 / 05 / 2024

şehitlik istasyonu

şehitlik istasyonu

Topkapı Habibler tramvayı aktarma noktaları; Topkapı istasyonu, Vatan istasyonu ve Şehitlik istasyonu oluyor. Şehitlik istasyonu metrobüs aktarmasının yapıldığı en kısa mesafeli istasyondur. Yapılacak aktarmalar şemalarıyla birlikte haberimizde yer alıyor

Ünye'de 10 yıllığına kiralık akaryakıt ve LPG istasyonu!

Ünye Belediye Başkanlığı, Liseler Mahallesi Devlet Sahil yolunda bulunan akaryakıt ve LPG istasyonu ve tesisleri kiraya veriyor. İhalenin muhammen bedeli 10 yıllık kira bedelinin toplamı olup, 5 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

Türk Kızılayı'ndan Gazze'ye ilk yardım istasyonu!

Gazze'nin İsrail sınırındaki El-Karara kasabasında, Türk Kızılayı'nın finansmanı ve Karara Belediyesi ile Filistin Kızılayı'nın işbirliğiyle ilk yardım istasyonu açıldı.

Kızılay Kırklareli'de akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kırklareli Kavaklı'da yap - işlet - devret yöntemi ile akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisi yaptırılacak. Firmaların ihale zarflarını en geç 21 Haziran 2016 günü teslim edilmesi gerekiyor.

Boluspor Benzin İstasyonu kiraya mı verilecek?

Bilindiği üzere Boluspor’a kalıcı gelir sağlamak amacıyla Hürriyet Caddesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarının ışıklarının yanında bulunan arsa mecliste oy birliğiyle benzin istasyonu olmuştu.

Azerbaycan Şehitlik Camii ibadete açıldı!

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de, uzun zamandır kapalı olan Şehitlik Camii'nde tadilat işlemleri tamamlandı. Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından 1996'da yaptırılan ve 2009'da tadilat için kapatılan Şehitlik Camii yeniden ibadete açıldı.

Kayseri'de 14 milyon TL'ye satılık 2 akaryakıt istasyonu!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Pervane ve Şeker'de bulunan 2 akaryakıt istasyonu arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 14 milyon TL olarak belirlendi.

Arda Turan İstanbul'da akaryakıt istasyonu açacak!

Türk futbolunun en başarılı ismi Arda Turan akaryakıt sektörüne giriyor. Opet ile bir yıllık anlaşma yaparak iki reklam filmi çeken Arda Turan, İstanbul’da da Opet akaryakıt istasyonu açmak için şirketten yer bekliyor.

Mecidiyeköy Metro İstasyonu 3. Etap çalışmaları başladı!

İBB, Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı çalışmaları nedeniyle Mecidiyeköy'de, trafik akışı için yeni düzenleme yaptı. Mecidiyeköy metro istasyonu 3. etap çalışmaları nedeniyle, inşaat alanı trafiğe kapatılacak.

Ankara Mamak'taki park alanına benzin istasyonu mu yapılacak?

Mamak’ta belediye meclis kararlarıyla General Zeki Doğan Mahallesi’ndeki park alanı ile Şahintepe Mahallesi’ndeki sosyo-kültürel tesis alanının akaryakıt ve LPG istasyonu olarak ayrılması bölge halkının tepkisini çekti.

Mecidiyeköy Metro İstasyonu projesindeki Transfer Merkezi planı iptal mi edildi?

Mecidiyeköy’de, yapımına başlanan metro istasyonu planına gizlenen AVM ortaya çıktı ve durum yargıya taşındı. Mahkeme “Transfer merkezi alanında AVM ve rezidans yer alabilir” hükmünün iptaline karar verdi.

Gaziantep Şahinbey'de akaryakıt istasyonu yaptırılacak!

Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Şahinbey Konak'ta bulunan arsa üzerinde yap-işlet-devret yöntemiyle akaryakıt istasyonu ve ünite merkezi yaptıracak. İhalesi 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Samsun Atakum'da baz istasyonu inşaatına itiraz!

Samsun Atakum'daki Çağdaş Kent Sitesi sakinleri evlerinin karşısına kurulan baz istasyonu nedeniyle dün ayaklandı. Vatandaşlar, alanın imar planında spor ve okul için olarak ayrıldığı söyle

Gebze-Halkalı tren hattının Florya istasyonu taşınıyor!

MARMARAY kapsamında yenilenen Gebze-Halkalı banliyö tren hattı üzerinde bulunan Florya istasyonu, yaklaşık 800 metre doğusundaki yerleşim yerleri ve lüks lokantaların bulunduğu bölgeye doğru kaydırılıyor.

şehitlik istasyonu Haberi

şehitlik istasyonu


Topkapı Habibler tramvayı aktarma noktaları!


Topkapı istasyonu...

T4 Topkapı Habibler tramvay hattından T1 Bağcılar - Kabataş Tramvay hattına aktarmanın yapıldığı istasyondur. İki hat arasındaki mesafe yaklaşık 200 metre civarında olup 5 dakikalık bir sürede aktarma yapılabiliyor. Ayrıca yine bu istasyondan 300 metre mesafede yer alan Metrobüs hattına da aktarma yapmak mümkündür.





Vatan istasyonu...

T4 Topkapı Habibler Tramvay hattından M1 Aksaray - Havalimanı Metro hattına aktarmanın yapıldığı istasyondur. İki hat arasındaki mesafe yaklaşık 400 metre civarındadır. 5 dakikalık bir sürede tramvaydan metroya aktarma yapmak mümkündür.