02 / 05 / 2024

Şehr-i Manzara örnek daire

Şehr-i Manzara örnek daire

Karacanlar inşaat imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Manzara projesi 6 blokta 154 daireden meydana geliyor. 18 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan Şehr-i Manzara projesi Çanakkale Kepez'de hayata geçiriliyor.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

İBF Şehr-i Yaşam 60 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

İBF Şehr-i Yaşam projesi, Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor. İBF Doğan İnşaat tarafından inşa edilen İBF Şehr-i Yaşam projesi 60 aya varan vade fırsatı ile satışa çıktı. İşte detaylar...

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi ödeme planı açıklandı mı? TOKİ sosyal konut, arsa ve işyeri örnek ödeme planı

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak isimlendirilen TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim Projesi’nin ödeme planı belli oldu. İşte detaylar…

Bize böyle teşvikler lazım! Sigarayı bırakanlara çeyrek altın verilecek...İşte başvuru detayları

Bilecik Valiliği’nden örnek davranış. Valilik sigarayı bırakanlara çeyrek altın verecek. İşte detaylar…

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Nefes Assos beyaz yakalılara nefes aldıracak!

Yatırım bankacılığını kariyerinin zirvesindeyken bıraktı. Şimdilerde doğal yaşam ve sivil toplum çalışmaları içinde. Önder Halisdemir, Assos’ta kuracağı köy ile beyaz yakalılar için örnek bir model oluşturmayı hedefliyor...

Elazığ Kömürhan Köprüsü Aralık ayında açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Kömürhan Köprüsü hem Elazığ hem bölge hem Türkiye hem de dünya için örnek projelerden biri. Bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Aralık ayının içerisinde inşallah burayı tamamlayıp vatandaşımızın, bölgenin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Keçiören Belediyesi engelliler için örnek okul inşa ediyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keçiören Belediyesi, engellilere yönelik eğitim faaliyeti sunacak olan okulun inşaatında sona geldi...

Bumerang Kartal enerji verimliliği ile örnek bir proje!

Kartal'da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesinde dış cephe giydirmesinde yüzde 75 seviye oranında tamamlandı.  Bumerang Kartal'ın dış cephesi, maksimum enerji tasarrufu sağlayacak şekilde yapılıyor.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Adana Şehir Hastanesi Tayland’a örnek oldu!

Adana Şehir Hastanesi, Japonya’nın en büyük yatırım ve ticaret şirketlerinden Sojitz, Tayland’da Kamu Özel İş Birliği modeli (PPP) kapsamında hayata geçecek yeni proje için örnek oldu.

Beykoz Tokatköy Şehr-i Sitare projesi İBB'den geçti!

Beykoz’un ilk kentsel yenileme projesi Tokatköy Şehr-i Sitare projesine yönelik hazırlanan ortak hizmet protokolü İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. 

Şehr-i Manzara örnek daire Haberi

Şehr-i Manzara örnek daire

Karacanlar inşaat imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Manzara projesi 6 blokta 154 daireden meydana geliyor. 18 bin metrekarelik yeşil alana sahip olan Şehr-i Manzara projesi Çanakkale Kepez'de hayata geçiriliyor. 


Estetikle tasarımı buluşturan projede sosyal alanların kira getirişi daire sahiplerinin aidatlarını karşılaşayacak. 1+1 dairelerin tükendiği projede örnek daire hazır. 21 bin 500 metrekarelik Şehr-i Manzara projesinde daireler deniz...