08 / 05 / 2024

Şehri Aydınlı güncel fiyatlar

Şehri Aydınlı güncel fiyatlar

Şehr-i Aydınlı güncel fiyatlar kapsamında projede daire fiyatları 468 bin TL'den başlıyor. Şehr-i Aydınlı projesi 2+1, 2+2 dubleks, 3+1, 3+2 ve 4+2 dubleks konut tipleri bulunuyor...

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.

Euro haftaya hareketli başladı! Elinde euro olanlar baksın! İşte güncel euro alış satış fiyatı

Haftanın ilk işlem gününde döviz kurları yukarı yönlü hareket ediyor. Euro güne hareketli başlarken elinde euro olanlar ve euro alıp bozdurmak isteyenler güncel euro kurunu araştırıyor. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte güncel euro alış satış fiyatı...

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 23 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorin ne kadar? soruları günlük olarak sorulmaktadır. İşte 23 Nisan Pazar güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt alacaklara müjde üstüne müjde! İşte 22 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ne kadar, motorin ne kadar? soruları günlük olarak sorulmaktadır. İşte 22 Nisan Cumartesi güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Altın peş peşe rekor kırıyor! Altın fiyatları resmen uçtu! Güncel çeyrek ve gram altın fiyatları

Altın fiyatları yukarı yönlü seyrini 12 Ocak 2023 tarihinde de sürdürüyor. Çeyrek altın fiyatları 1861 TL ile rekora yaklaşırken gram altın fiyatları ise 1140 TL seviyesinden işlem görüyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? İşte 12 Ocak 2023 tarihli güncel çeyrek ve gram altın fiyatları

Altın fiyatları alev aldı! 1 gram bile altını olanlar köşeyi döndü! Acil bakın! 10 Aralık 2022 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Haftayı yükselişle kapatan altın fiyatları bugün alev aldı. Ons altın 1797 dolara kadar yükseldi. 1 gram bile altını olanlar köşeyi döndü! 10 Aralık 2022 güncel altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında altını olanlar çabuk bakın! 26 Kasım 2022 güncel altın fiyatları

Geçtiğimiz hafta altın fiyatları yüksek seviyelerle haftayı kapatırken, bu hafta altın fiyatlarına rüzgar tersine döndü. Dün güne yukarı yönlü başlayan altın gün içinde değer kaybederek düşüşe geçti. Altın hafta sonunun ilk gününe de değer kayıpları ile başladı. İşte güncel altın fiyatları...

Altın kan kaybetmeye devam ediyor! Yatırımcılar şaşkın! Elinde 1 gramı bile olan acil baksın! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de aşağı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Uzun zamandır yükseliş gösteren altın, düşüşler ile yatırıcılarını şaşkına çevirdi. Elinde 1 gramı bile olanlar acilen baksın! İşte son dakika güncel altın fiyatları 22 Kasım 2022.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Rekora koşuyor! Elinde altını olan acil bakın! 12 Kasım 2022 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar güncel atın fiyatlarını merak ediyor. Altın fiyatları tozdu dumana kattı, yukarı yönlü hareketine bugün de devam ediyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? İşte güncel altın fiyatları..

Güncel 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altın bilezik fiyatları fırladı

Altın fiyatları 7 aydır düşüş serüvenine devam ederken bugün yükselişe geçti. Altın fiyatları yükselirken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları fırladı. Peki bugün güncel altın bilezik fiyatları ne kadar? İşte 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları 4 Kasım 2022.

Hurda fiyatlarında son durum! Demir ve bakır hurda kaç lira? İşte güncel hurda fiyat listesi 4 Eylül 2022...

Hurda fiyatlarında geçtiğimiz hafta indirim çılgınlığı başlamıştı. Demir ve bakır hurdaya peşpeşe indirim yapıldı. Peki hurda fiyatlarında son durum ne oldu? Demir ve bakır hurda kaç lira? İşte güncel hurda fiyat listesi 4 Eylül 2022...

Şehri Aydınlı güncel fiyatlar Haberi

Şehri Aydınlı güncel fiyatlar

2+1, 2+2 dubleks, 3+1, 3+2 ve 4+2 dubleks daire seçnekleri sunulan şehr-i Aydınlı projesinde dairelerin yanı sıra 6 ticari ünite 1 adet kafeterya da bulunuyor. Projede daire büyüklükleri 107 ila 149 metrekare arasında değişiyor. 

Projenin ilk etabında 112 adet bağımsız birime yer veriliyor. Kurcan İnşaat tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Şehr-i Aydınlı projesinde ilk etap teslimleri Aralık 2018 tarihinde yapılacak. 

Şehr-i Aydınlı projesinde, 3 iş yeri, kapalı yüzme havuzu, osmanlı hamamı, sauna, fitness salonu basketbol ve futbol sahaları bulunuyor.


Şehr-i Aydınlı güncel fiyatlar! 

Şehr-i Aydınlı Tuzla ev fiyatları 446 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredili ödeme yapılabiliyor.


Adres:

 Aydınlı Mah. Gürpınar Cd. Suna Sk.N:47 Tuzla / İSTANBUL 
Aydınlı Mah. Sencer Sk.N:16 Tuzla / İSTANBUL
 

Tel: +90 530 736 19 14/15
Web:...