29 / 04 / 2024

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son dönemde atağa geçti. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak gümüş fiyatlarındaki güncel fiyatları takip ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? 21 Eylül 2023 gümüş fiyatları.



Gümüş de tıpkı altın ve dolar gibi bir yatırım aracı olarak yatırımcılar tarafından sıkça tercih ediliyor. Fed faiz kararı sonrası değer kaybeden altın ve dolar ile birlikte gümüş fiyatları da aşağı yönlü hareket ediyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları.

1 GRAM GÜMÜŞ NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATI! 21 EYLÜL PERŞEMBE GÜMÜŞ FİYATLARI

21 Eylül 2023 güncel gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüş alırken ''gümüş fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu?'' sorularını arama motorlarında araştırıyor.

Bugün gümüş fiyatları güne düşüşle başladı. Dün açıklanan Fed faiz kararı sonrası gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Bugün 1 gram gümüşün alış fiyatı 19,91 lira, satış fiyatı 20,85 liradan işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 23,21 dolardan işlem görüyor.

Gümüş güncel fiyatı! 1 gram gümüş ne kadar? 21 Eylül Perşembe gümüş fiyatları

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Altından sonra gümüşe yatırım yapan yatırımcılar, gümüş fiyatlarının yükselip yükslemeyeceğini merak ediyor. Bu kapsamda ''gümüş fiyatları ne olur? sorularını araştırıyor.

Yatırımcılar bu kapsamda uzmanların yorumlarını yakından takip ediyor. Alıtn ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceğini açıkladı.

İslam Memiş, geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazaç sağlayan gümüşün bu sene de en çok kazandıran yatırım aracı olacağını açıkladı. İslam Memiş gümüşün ons tarafında 27 dolar gram fiyatının ise 24 lira olacağını açıkladı. İslam Memiş yatırımcıları seslenerek, gümüşlerini satmamaları konusunda uyardı. 

Hatice Kolçak'tan altın yatırımcılarına kötü haber! Altın fiyatları bu yıl daha da düşebilir!

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş: Gümüşün gramı 24 TL olacak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön