18 / 05 / 2024

Şehri Elmalı

Şehri Elmalı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde tarihi ve kültürel değerlerin korunması ve tanıtılması amacıyla hazırlanan "Şehr-i Elmalı" projesi kapsamında, Hamdi Yazır Kent Müzesi kurulacağı belirtildi

Sivas Suşehri'nde afet konutları inşa ediliyor!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde evinde heyelan riski olan vatandaşlar için 30 afet konutu yapılıyor. Kaymakam Kadir Perçi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nazif Ekinci, yapımına başlanan afet konutlarında incelemelerde bulundu.

Antalya Elmalı'da yol açma çalışmaları yapılıyor!

Elmalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, bu yıl içinde bazı mahallelerde yeni yol açma ve asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Bitlis Eski Ahlat şehri kazıları başladı!

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, eski Ahlat şehri kazıları başladı. Ahlat Müze Müdürlüğü başkanlığında, Ulu Cami olarak nitelendirilen alanda kazı çalışmaları yürütülüyor.

Sivas Suşehri'ne 200 kişilik öğrenci yurdu yapılacak!

Sivas'ın Suşehri ilçesine 200 kişilik öğrenci yurdu yapılacağı bildirildi. 100 erkek ve 100 kız öğrencinin kalabileceği 200 yataklı binanın projesinin kabul edildiğini belirtti.

Antalya Elmalı'ya yaşlı bakım evi inşa ediliyor!

Antalya'nın Elmalı ilçesinde yapımı devam eden yaşlı bakım evinin yıl sonunda tamamlanması planlanıyor.5 yıldızlı otel konforuna sahip olacak tesis 60 kişiye ev sahipliği yapacak.

Antalya Elmalı Özdemir Göleti'nde sona gelindi!

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Elmalı Özdemir Göletinde ve Sulama inşaat alanlarının güzergâhında incelemede bulundu.

Elmalı Geçmen Yaylası’na yeni yol yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi, Elmalı’nın Geçmen Yaylası’na ulaşımı 45 kilometreden 11 kilometreye düşürecek yeni bir yol açıyor. Belediye Antalyalıların sıkça kullandığı yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için bakım onarım çalışmalarını hızlandırdı.

Doğu Karadeniz'e Arap şehri kurulacak!

Doğu Karadeniz'in merkezi Trabzon'a, Dubai merkezli Armada Grup tarafından Arap şehri kurulacak. Çalışmalar için şirket yetkilileri Trabzon'a gelip temaslarda bulunmaya başladı.

Trabzon'da mini Arap şehri kurulacak!

Armada Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhammet Raıf Hakmi Trabzon'da bir Arap şehri kurmak istediklerini belirterek, hem potansiyeli hem kamu desteğini görmek için geldiklerini söyledi.

Keten Grup, şehri dinle sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi!

İstanbul'da 38 yıldır inşaattan bina yönetimine, emlak yatırımından otopark hizmetlerine kadar hizmet veren Keten Grup, "şehri dinle" sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi.

İstanbul dünyanın en çok gelişen şehri oldu!

Gayrimenkul konusunda finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL tarafından gerçekleştirilen "The Business of Cities 2015" araştırmasına göre İstanbul, 2010 yılından bu yana kaydettiği performans ile dünyada en çok gelişen şehri oldu.

Konaklar Şehri Kütahya Çalıştayı bugün gerçekleştirildi!

Kütahya Beylerbeyi Derneği'nin Halk Bankası sponsorluğunda organize edeceği yeni projesi olan 'Konaklar Şehri Kütahya Çalıştayı'nın bugün Yeni Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleştirileceği bildirildi. Tüm kütahyalılar davetliydi.

Elmalı Mermer İhtisas OSB arazisi incelendi!

AK Parti Antalya Milletvekilleri Adayı Atay Uslu ve İbrahim Türkiş, Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi’nde yapılması planlanan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi arazinde incelemelerde bulundu.

Şehri Elmalı Haberi

Şehri Elmalı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde tarihi ve kültürel değerlerin korunması ve tanıtılması amacıyla hazırlanan "Şehr-i Elmalı" projesi kapsamında, Hamdi Yazır Kent Müzesi kurulacağı bildirildi.


Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Hadi İstanbullu, yaptığı yazılı açıklamada, Elmalı Kaymakamlığı, Elmalı Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu, Milli Eğitim Müdürlüğü, Elmalı Kültür Turizm Dayanışma Derneği ve Elmalı Müzesi'nin ortaklaşa yürüttüğü "Şehr-i Elmalı" projesi kapsamında ilçedeki Badazlılar evinin Hamdi Yazır Kent Müzesi haline getirilmesinin kararlaştırıldığını...