02 / 05 / 2024

şehri göl konakları

şehri göl konakları

En Yapı Group Şehri Göl Evleri'nde fiyatlar 59 bin liradan başlıyor, projede yer alan konutların Mart 2015'te teslim edilmesi planlanıyor

Şehr-i Göl'de 47 bin liraya! Mart 2015'te teslim!

Enyapı Group Şehr-i Göl'de fiyatlar 47 bin liradan başlıyor, 147 bin liraya kadar yükseliyor

Murat Kurum: 2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz. Şehirde fethetmediğimiz bir gönül varsa bütün şehri yeniden imar etsek de boşa. Her gönle dokunmamız, her kalbi fethetmemiz gerekiyor" dedi...

Şehrigül Konakları fiyat listesi 2018!

Şehrigül Konakları fiyat listesi 2018 daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. Silivri'de Kiptaş 1 konutları arkasında yükselen projede teslimler bu yılın Ağustos ayında yapılacak. 

Kayseri Yamula Baraj Gölü cazibe merkezi oluyor!

Kocasinan Belediyesi Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek adına emin adımlarla ilerliyor. Şehri sahil kentine çeviren Yamula Baraj Gölü’nün etrafında Kocasinan Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar artarak devam ediyor.

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor!

Umi İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i İnegöl İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 128 adet daireden oluşuyor. Bursa Gölpark Konakları'nda fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.

Sakarya Serdivan Gölbaşı Konakları'nın inşaatı başladı!

Serdivan sırtlarında,Sapanca Gölü manzarasına hakim, Sakarya’nın mimari ve estetik görüntüsüne uygun Serdivan Gölbaşı Konakları inşaata başladı… Projede 252 daire ve panoramik Sapanca Gölü manzarası bulunuyor.

Gül İnşaat Nursan Konakları fiyatları!

Gül İnşaat Nursan Konakları fiyatları 230 bin liradan başlayarak değişiyor. 5 blok halinde yükselen Nursan Konakları projesi 172 daire ve 8 dükkandan meydana geliyor...

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

2004 yılında Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş!

2004 yılında Ataşehir'de 52 dönüm arazi üzerinde kurulan Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş. 17 blok, 15 villa olmak üzere toplam 377 birimden oluşan sitedeki konutlar 86 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Mesut Yılmaz Göl Konakları'ndan villa aldı!

Büyükçekmece Karaağaç Köyü’nde yapımına başlanan ve tamamen ağaç malzemeden Amerikan tarzı yapılan ‘Göl Konakları’ ilk misafirlerini ağırladı.Mesut Yılmaz’ın projeyi çok beğendiği ve bir villa satın aldığı belirtildi.

Ekşioğlu İnşaat, 2015'te güçlü projelerle yükseliyor!

Yıllardır yaptığı projelerle adından söz ettiren Ekşioğlu İnşaat, güçlü projelerle bu yıl da tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekşioğlu İnşaat'ın yeni gözdesi İzmit Kardelen Evleri ve Düzce Konakları.

Pelikan Göl Konakları iletişim bilgileri!

Pelikan Göl Konakları projesi toplam 56 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplam 700 adet daireden oluşan projede 15 bin metrekare alana sahip doğal göl bulunuyor. Pelikan Göl Konakları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İzmir Gültekin Konakları' nda fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor!

Mehmet Gültekin İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmir Gültekin Konakları projesinde toplam 64 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İzmir Gültekin Konakları' nda fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor.

şehri göl konakları Haberi

şehri göl konakları

Bingöl'de 33 bin 850 metrekarelik alan üzerinde En Yapı Group imzasıyla hayata geçirilen Şehr-i Göl Konakları  500 konuttan oluşuyor. Proje kapsamında yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


En Yapı Şehr-i Göl Evleri'nde fiyatlar 59 bin 600 bin liradan başlıyor, 156 bin 400 bin liraya kadar yükseliyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan kredi kullanabiliyor. Şehri Bingöl Evleri'nin anahtar teslimleri Mart 2015'te gerçekleşecek.


Şehrigöl Evleri'nde; Kamera sistemi, Basketbol sahası, Fitness salonu, voleybol sahası, Çocuk oyun alanları, Peyzaj alanları, güvenlik merkezi, oturma alanları, kamera sistemi, merkezi ısıtma sistemi, sesli diafon sistemi, güneş enerji sistemi bulunuyor


http://www.sehrigol.com

0850 480 12 12

Ceren...