11 / 05 / 2024

Şehri samsun nerede

Şehri samsun nerede

1.150 dönüm alan üzerinde kurulacak olan Şehr-i Samsun projesinde 100 dönüm meydan, finans merkezleri, kanal samsun, tiyatro-kongre binaları, kütüphane, bilim merkezi, gezi-spor ve oyun alanlarının yanı sıra 10 bin kişilik cami bulunacak.

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

10 soruda TOKİ Samsun 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Samsun 50 bin konut nerede? TOKİ Samsun 50 bin konut başvuruları ne zaman? TOKİ Samsun 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Samsun 50 bin konut kampanyası 2019 detayları...

Samsun millet bahçeleri şehri olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin millet bahçesiyle ilgili olarak çok önemli açıklamalar yaptı. Şahin, "Samsun millet bahçeleri şehri olacak" dedi.

İstanbul'da en ucuz konut nerede?

Türkiye'nin metropol şehri olan İstanbul, dünyanın en büyük şehirleri arasında yer alıyor. Herkes İstanbul'da bir evi olsun istiyor. Peki İstanbul'da en ucuz konut nerede?

Şehri Deniz Kartal nerede?

Şehri Deniz Kartal projesi 2 blokta 176 konut ve 4 villadan meydana geliyor. Fiyatların 294 bin 600 TL'den başladığı proje Demkay Yapı - Almara Yapı Ortaklığı imzasını taşıyor. Peki Şehri Deniz Kartal nerede?

Samsun Büyükşehir'den 750 kilometre yol!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin beton yol imalatındaki başarısı, Türkiye’de büyük ses getirdi. Ülkedeki tüm belediyeler ve özel idareler, Milli Mücadele Şehri’nin köylerindeki beton yolları konuşuyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde dairelerin büyüklükleri minimum 98,46 metrekare olarak tasarlandı. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kurası nerede?

Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Başvuru bedeli olarak 2 bin TL kabul edilen TOKİ Çay Mahallesi kura çekimi yarın gerçekleşecek. Projede aylık taksitler 592,94 TL'den başlıyor. Peki Samsun Çay Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi nerede?

Toplam 63 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta daire fiyatları 71 bin 154 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi nerede?

Başvuruları sona eren TOKİ Samsun Çay Mahallesi Konutları'nın büyüklükleri 98,46 metrekareden başlıyor. Projede 350 daire kurayla satılıyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi nerede?

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta daire fiyatları 71 bin 154 TL'den başlıyor. Projede 63 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Peki Samsun Ladik 2. Etap TOKİ kura çekilişi nerede?

TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi nerede?

Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği TOKİ Samsun Çay Mahallesi'nde 18 adet konut alt gelir grubu kapsamında satışa sunuluyor. Peki TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi nerede?

Şehri samsun nerede Haberi

Şehri samsun nerede

Samsun'a yapılacak Şehr-i Samsun'da 100 dönüm meydan yer alacak. Şehrin içerisine kadar giden bir kanal, ticaret ofisleri, finans merkezlerinin de bulunacağı Şehr-i Samsun projesinde tiyatro ve kongre salonu, rezidanslar, alışveriş merkezleri, Büyükşehir Belediye Binası, 10 bin kişilik cami, kütüphane, müze yer alacak. 



Eski Sanayi, Gülsan Sanayi, stadyum ve Doğu Park'ı içine alan toplam bin 150 dönüm alan üzerinde gerçekleşecek olan Şehr-i Samsun'daki 100 dönümlük meydan 2,5 milyon kişi kapasiteli olacak. Ayrıca proje kapsamında Mert Irmağı'ndan meydana kadar 80 metre genişliğinde üzerinde gondollarla gezilerin yapılabileceği bir kanal olacak.





Meydanın hemen yanında ise normal vakitlerde bin 500 kişi kapasiteli, cenaze ve bayram gibi durumlarda ise kapasitesi 10 bin kişiye çıkan bir cami, meydanın diğer bir yanında ise yeşilin içerisinde en az...