12 / 05 / 2024

Şehri samsun nereye kurulacak

Şehri samsun nereye kurulacak

1.150 dönüm alan üzerinde kurulacak olan Şehr-i Samsun projesinde 100 dönüm meydan, finans merkezleri, kanal samsun, tiyatro-kongre binaları, kütüphane, bilim merkezi, gezi-spor ve oyun alanlarının yanı sıra 10 bin kişilik cami bulunacak.

Samsun millet bahçeleri şehri olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin millet bahçesiyle ilgili olarak çok önemli açıklamalar yaptı. Şahin, "Samsun millet bahçeleri şehri olacak" dedi.

Samsun Büyükşehir'den 750 kilometre yol!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin beton yol imalatındaki başarısı, Türkiye’de büyük ses getirdi. Ülkedeki tüm belediyeler ve özel idareler, Milli Mücadele Şehri’nin köylerindeki beton yolları konuşuyor.

TOKİ Samsun Kavak başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Samsun Kavak Konutları 3+1 olarak dizayn edildi. Projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 120 ay taksit uygulanıyor. Peki TOKİ Samsun Kavak başvuruları nereye yapılıyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Samsun'a 29 proje!

Karadeniz’in en gelişmiş şehri Samsun’da dinamik gençler ve sporcuların yetiştirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak 29 proje daha yakın zamanda Samsunluların hizmetine sunulacak.

Samsun golf sahası projesi 2017'de tamamlanacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı Mustafa Yurt, golf sahasının Samsun'a kazandırılmasının şehri ekonomik ve ticari, kültürel ve sosyal olarak kalkındırılacağını ve geliştireceğini söyledi.

Gençlik Spor Bakanlığı'ndan Samsun'a 400 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: " Gerçekleştirdiğimiz yatırımlar neticesinde Samsun’u Türkiye’nin marka şehri yapma noktasında emin adımlarla ilerliyoruz " şeklinde konuştu.

Samsun dünya şehri alacak!

Samsun dünya şehri alacak. Yusuf Ziya Yılmaz, mimariden imara kadar kentin şık bir şehir olması yolunda gösterilen çabaların finalini Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 1OO'üncü yıldönümü 2019'da yapacaklarını söyledi.

Samsun dünya şehri olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kentsel ölçekte kentin şık bir şehir olması yolunda gösterilen çabaların finalini Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100'üncü yıldönümü 2019'da yapacaklarını söyledi

Euromoda Accessories, Lovelet AVM ve Mardin Movapark'ta!

Aksesuar modasının lider şirketi Euromoda, Karadeniz’in en gelişmiş şehri Samsun ve telkarileriyle takı konusunda köklü bir geçmişe sahip Mardin’de 2 yeni mağaza açtı.

Samsun'da 2 milyon 544 bin TL'ye satılık 2 ev!

Samsun 3. Satış Memurluğu, Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kale Mahallesi, 190 ada, 27 parselde yer alan 208 metrekare arsa üzerinde bulunan kargir 4 dükkanlı kargir 2 evi satışa sunuyor

Samsun'da arsa kamulaştırılacak! Metrekaresi 100 TL'ye!

Samsun 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Samsun ili Canik ilçesi Hacıismail köyü 11030 ada 2 parsel 49/8067 hisseli taşınmazın metrekare bedelini 100,00 TL olarak değer takdir etti

TOKİ Samsun Bafra'da 7 bin TL peşinatla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Samsun “ Bafra Bakırpınar 1. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında  69 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulacak

Avrasya GYO Samsun otogarını satın alacak!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Samsun, Havza ve Çarşamba otogarlarının toplam 50 milyon 400 bin lira bedelle satın alınmasına karar verildiğini duyurdu

Şehri samsun nereye kurulacak Haberi

Şehri samsun nereye kurulacak

Samsun'a yapılacak Şehr-i Samsun'da 100 dönüm meydan yer alacak. Şehrin içerisine kadar giden bir kanal, ticaret ofisleri, finans merkezlerinin de bulunacağı Şehr-i Samsun projesinde tiyatro ve kongre salonu, rezidanslar, alışveriş merkezleri, Büyükşehir Belediye Binası, 10 bin kişilik cami, kütüphane, müze yer alacak. 



Eski Sanayi, Gülsan Sanayi, stadyum ve Doğu Park'ı içine alan toplam bin 150 dönüm alan üzerinde gerçekleşecek olan Şehr-i Samsun'daki 100 dönümlük meydan 2,5 milyon kişi kapasiteli olacak. Ayrıca proje kapsamında Mert Irmağı'ndan meydana kadar 80 metre genişliğinde üzerinde gondollarla gezilerin yapılabileceği bir kanal olacak.





Meydanın hemen yanında ise normal vakitlerde bin 500 kişi kapasiteli, cenaze ve bayram gibi durumlarda ise kapasitesi 10 bin kişiye çıkan bir cami, meydanın diğer bir yanında ise yeşilin içerisinde en az...