05 / 05 / 2024

Şehrin doğası sloganı

Şehrin doğası sloganı

Şehrin doğası sloganıyla satışa çıkan Emlak Konut Köy projesi Siyah Kalem İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Şehrin doğası Köy projesi 1+1'den 6+1'e kadar alternatif daire tipleriyle alıcı bekliyor.

Azure Villas Reşadiye'de teslimler haziranda!

Şehrin karmaşasından uzakta doğayla iç içe bir yaşamın tadını çıkarmak isteyenler için Nexonya, Çekmeköy Reşadie’de 20 tripleks villadan oluşan Azure Villas Reşadiye Haziranda teslim edilecek.

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

Şehrin yeni tarzı Honda CB250R fiyatları ne kadar? İşte Honda CB250R 16 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Şehrin yeni tarzı" sloganıyla tanıtılan Honda CB250R fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Euro 5 uyumlu motoruyla dikkat çeken Honda CB250R 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kanal İstanbul şehrin çevresel sigortası olacak!

Hazırlanan Çevre Düzeni Planı ile İstanbul'un riskli yapılarının yoğun olduğu alanlarda bulunan yapı stoğu, Kanal İstanbul'un her iki yakasına yerleştirilecek. Planlamalar şehrin doğal, kültürel, tarihi ve sosyal özelliklerine göre yapılacak.

Murat Balkan: Anthaven, Aspat’ın doğasına en uygun proje!

Aspat’ın toprak sahibi Murat Balkan, doğasından arkeolojik dokusuna, florasına kadar her yönüyle çocuğu gibi koruyup gözettiği bu cennet limanı, kapısını aşındıran pek çok talip arasından sadece Ant Yapı’ya güvenip teslim etti.

Uzungöl’e doğasına uygun oteller yapılacak!

Turizm cenneti Uzungöl’de yıkılacak bölgeyle ilgili detaylar netleşmeye başladı. Göl kıyısındaki temizliğin ardından birinci etap olarak belirlenen, gölün doğusunda otellerin yoğunlaştığı bölümde düzenlemeye gidiliyor..

E5 Meydan Sefaköy: Şehrin Kalbine Dokun!

Torkam İnşaat ve Nar İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek olan E5 Meydan Sefaköy projesi 20 bin 776 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek. E5 Meydan Sefaköy proje "Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılıyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı'nın temeli atıldı!

Büyükşehir Belediyesi şehrin doğu-batı aksında önemli bir rol üstlenecek Gültepe Bulvarı'nın temelini attı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Gültepe Bulvarı'nın 45 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu açıkladı.

Ankara Merkez İş Alanları projesi İskitler'in imajını yükseltecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Gökşin, “Bu proje, bölgenin imajını yükseltecek” dedi. Gökşin, proje alanına “MiANKA” adı verildiğini ve “Ankara’da yeni bir kent doğuyor” sloganıyla tanıtım çalışması yapılacağını belirtti.

Kayseri İldem Park yarın perakendecilerin beğenisine sunulacak!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen İldem Park projesi gerçekleşecek olan toplantısıyla Türk perakende sektörüne sunulacak. İldem Kooperatifi yöneticileri, şehrin doğusunda cazibe merkezi haline gelen yeni yerleşkede hayata geçirilen dev alışveriş merkezi yarın saat ll:00'da açılacak.

Şehitkamil'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Şehitkamil Belediyesi, Yeni Adliye Yolu ile Araban Yolu arasında yaptığı yol açma çalışması sonucunda şehrin doğusuyla batısını birbirine bağlıyor.

İzmir Mordoğan'a atık su arıtma tesisi müjdesi!

9 ilçe 23 belde ve 400’e yakın köyün sorunlarını çözmek için önemli çalışmalar yürüten İzmir Büyükşehir Belediyesi; tarihi, doğası, denizi ve nergis çiçekleriyle ünlü Mordoğan’ın içme suyu şebekesini baştan sona yenileyecek.

Ulaşım güzergahı Şile'yi cazibe merkezi yapacak!

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'nun Şile'de 3. dönemi. Doğası ve deniziyle İstanbul'un gözde ilçesi Şile'yi turizmde dünya markası haline getirmeyi hedefleyen Tabakoğlu, “Hedefimiz Şile'yi 4 mevsim sürdürülebilir bir ekonomi ile buluşturmak” diyor.

Şehrin doğası sloganı Haberi

Şehrin doğası sloganı



Şehrin doğası Köy projesi; 584 adet çift dubleks daire, 420 adet apartman dairesi, 74 adet sıra evler, 21 adet müstakil villa ve 68 adet ikiz villadan meydana geliyor.



Siyah Kalem İnşaat imzasıyla yükselen proje Hacıosman Metro İstasyonu'na 12, Maslak'a 20, İDO'ya 10 dakika uzaklıkta konumlandırılıyor. 



Yatay mimariyle tasarlanan Şehrin doğası Köy projesi sosyal donatıları arasında çocuk alanları, spor alanları, 3,5 kilometrelik koşu parkuru ve Çarşıköy Alışveriş Merkezi bulunuyor.



Şehrin doğası Köy projesi ödeme seçenekleri: 

-Metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL'den başlayan Köy projesinde yüzde 1 peşinat ile ödeme yapılabiliyor.

-1.167 dairenin bulunduğu projenin ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 1 peşinat ve yüzde 1 KDV oranı uygulaması mevcut. 

-Proje lansmana özel fiyatlarla satışa sunuluyor.



İstanbul Zekeriyaköy'de yayılan Şehrin doğası Köy projesi! Emlak Konut GYO ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


Şehrin doğası...