04 / 05 / 2024

Şehrizar Konakları basın toplantısı

Şehrizar Konakları basın toplantısı

Geçmişin izlerini günümüze taşıyan mimari anlayışına sahip Şehrizar Konakları'nın toplantısı bugün yapıldı. Projenin mimarisini üstlenen Ressam İsmail Acar, Şehrizar Konakları projesine özel bir sergi düzenleyecek.

Şehrizar Konakları basın toplantısı 20 Haziran'da!

Geçmişin değerlerini günümüze taşıyan bir mimari anlayışıyla hayat bulan Şehrizar Konakları, dünyaca ünlü sanatçı ressam İsmail Acar ile bir projeye imza atıyor. Şehrizar Konakları basın toplantısı 20 Haziran'da düzenleniyor...

ÇamlıYaka Konakları basın lansmanı 27 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege Yapı, Anadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’de, çam ormanlarının yanı başındaki yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nın detaylarını kamuoyu ile paylaşıyor.

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 25 Nisan'da!

Real Group imzasıyla hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanının iptal edildiği açıklanmıştı. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı iptal edildi!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde  19 Nisan 2018 Perşembe günü yapılacak olan basın lansmanı iptal edildi. 

Real Konaklar Yedikule basın lansmanı 19 Nisan'da!

Real Group imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesinde 19 Nisan'da gerçekleştirilecek olan basın lansmanı ile ön satışlar başlayacak. 

Saklı Vadi Konakları basın toplantısı 11 Mayıs'a ertelendi!

Mimaroba’da Sunrise Residence, Beylikdüzü’nde Saklıhan Konakları ile adından söz ettiren Saklıhan İnşaat, yeni projesi Saklı Vadi Konakları’nı görücüye çıkarıyor. Saklı Vadi Konakları’nın basın toplantısı 11 Mayıs 2016 tarihine ertelendi.

Saklı Vadi Konakları basın toplantısı 4 Mayıs'ta!

Mimaroba’da Sunrise Residence, Beylikdüzü’nde Saklıhan Konakları ile adından söz ettiren Saklıhan İnşaat, yeni projesi Saklı Vadi Konakları’nı görücüye çıkarıyor.

Şehrizar Konakları imar planı 5. kez iptal edildi!

17-25 Aralık soruşturmaları sırasında ‘sıfırlama’ tapelerinde geçen İstanbul Üsküdar sırtlarındaki Şehrizar Konakları için bir iptal kararı daha... İstanbul 2. İdare Mahkemesi’nin aldığı kararla, konakların planı tamamen iptal edildi.

Üsküdar Şehrizar Konakları'nın imar planı yeniden iptal edildi!

17 Aralık sürecinde sızan tapelerdeki iddialarla gündeme gelen Üsküdar’daki Şehrizar Konakları’na ait imar planı yine iptal edildi. Konaklar kamu yararına aykırı bulundu…

Bakırcı Yapı Kemerburgaz ve Basın Ekspres projeleri ne zaman başlayacak!

Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projeleri hayata geçiren Bakırcı Yapı, Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak

Bakırcı Yapı'dan Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te yeni proje!

34 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Bakırcı Yapı, Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projelerin ardından Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak.

Bakırcı Yapı Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te proje yapacak!

Sektörde 34 yıllık geçmişiyle faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Bakırcı Yapı Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projelerin ardından Kemerburgaz ve Basın Ekspres’te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep topluyor.

Şehrizar Konakları'nın imar planları 3. kez iptal edildi!

Üsküdar'daki Şehrizar Konakları'na ait imar planlan üçüncü kez iptal edildi. İstanbul 6. İdare Mahkemesi, İBB'nin yaptığı son imar planını da iptal etti.

Emlak Konut Şehrizar Konakları ve Esenler Emlak Konutları'nın değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Emlak Konut Şehrizar Konakları ve Esenler Emlak Konutları'nın değerleme raporunu yayınladı.

Şehrizar Konakları basın toplantısı Haberi

Şehrizar Konakları basın toplantısı

Geçmişin değerlerini günümüze taşıyan bir mimari anlayışıyla hayat bulan Şehrizar Konakları'nda, ressam İsmail Acar ile ortak bir projeye imza atılıyor... Şehrizar Konakları'nda daire sahiplerine Ressam İsmail Acar'ın özel olarak hazırladığı koleksiyondan bir eser hediye edilecek. Ayrıca işbirliği kapsamında İsmail Acar Şehrizar Konakları'nda "Geçmişten Geleceğe" temalı bir sergi düzenleyecek.


Geçmişin değerlerini günümüze taşıyan bir mimari anlayışıyla hayat bulan İstanbul'un en prestijli konut projelerinden Üsküdar'daki Şehrizar Konakları, ünlü ressam İsmail Acar ile ortak bir projeye imza atıyor. Seçkin bir mimari ile yüksek sanatı buluşturan ortak proje, İsmail Acar'ın eseri olan tasarımlar ve resimlerden oluşan ve Şehrizar Konakları'nın mimari felsefesiyle örtüşen bir sergi düzenlemesi ve ev sahiplerine yine İsmail Acar imzalı özel tasarım bir eser hediye verilmesini kapsıyor.