22 / 05 / 2024

şehzadeler belediyesi iskan belgesi veriyor

şehzadeler belediyesi iskan belgesi veriyor

Geçen ay ilk iş yeri ve inşaat ruhsatını veren Şehzadeler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, imar ve iskanla ilgili tüm belgeleri de vatandaşa sunmaya başladı.

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden satılık 39 gayrimenkul!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Şehzadeler ilçesinde yer alan 39 adet gayrimenkulü satıyor...

Manisa Şehzadeler'de TÜGVA'ya ücretsiz kafe devredilmesine tepki!

Türkiye Gençlik Vakfı'na (TÜGVA) MHP'li Manisa Belediyesi tarafından Şehzadeler'de kentin en gözde yerindeki bir kafenin 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmek istenmesi tepkilere neden oldu.

İskan harcı 2021!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. Peki iskan harcı 2021 ne kadar? İşte iskan harcı 2021...

Sincan Belediyesi'nden 'E-Eksper' ve 'E-İskan' hizmeti!

Sincan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün verdiği desteklerle hizmet erişim alanını hızla genişletiyor. E-Eksper” ve  “E-İskan” uygulamaları büyük kolaylıklar sunuyor.  

Manisa'da tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsızlık şoku!

Manisa’da yaşanan depremler sonucunda oturdukları apartmanda yaşanan dairelerin kolonları çatırdamasıyla birlikte Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince ‘Oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz ayın sonlarına doğru evlerinden tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsız girdi.

Şehzadeler Belediyesi'nden 5.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 iş yeri!

Mülkiyeti Şehzadeler Belediye Başkanlığı'na ait olan 5 iş yeri toplamda 5 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Şehzadeler Belediyesi ticaret merkezi yaptıracak!

Şehzadeler Belediyesi Ticaret Merkezi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulüyle ihale edilecek. 

İskan harcı 2019!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılı harç tarifesi açıklandı. Tarife kapsamında iskan izni için ödenmesi gereken bedel de belli oldu....

İzmit'te bir ayda 147 iskan verildi!

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yetkililerince verilen bilgiye göre, İzmit’te bir ay içerisinde 147 adet yapıya  iskan ruhsatı verildi.

Emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri başladı!

2018 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi vezneleri tarafından alınmaya başlandı. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden online olarak yapabilecekler. 

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Four Winds projesinde iskan sorunu ortadan kalktı!

İstanbul Kadıköy’deki Four Winds projesinde Kadıköy Belediyesi’nin iskânı iptal ettiren kararı ortadan kalktı. Temyiz mahkemesi, Four Winds projesinin iskanını iptal eden kararı oybirliğiyle bozdu

şehzadeler belediyesi iskan belgesi veriyor Haberi

şehzadeler belediyesi iskan belgesi veriyor

Geçen ay ilk işyeri ve inşaat ruhsatını veren Şehzadeler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, imar ve iskanla ilgili tüm belgeleri de vatandaşa sunmaya başladı. Birimin kurulmasından itibaren hızlı bir yapılanma sürecine girdiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ulaş Kotluca, imarla ilgili tüm çalışmaları tamamladıklarını söyledi. 


Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için büyük bir özveriyle çalıştıklarını ifade eden Kotluca, "imar işleri konusunda belediye olarak hiçbir eksiğimiz kalmamış durumda. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü olarak tam kapasite hizmet veriyoruz" dedi. 


Posta...