04 / 05 / 2024

Şehzadeler Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü

Şehzadeler Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü

Şehzadeler Belediyesi'nde Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan Plan ve Proje Müdürlüğü ile Belde ve Köyden Mahalleye dönüşen yerleşim alanlarının imar uygulaması ve Şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmaları daha hızlı yapılabilecek.

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden satılık 39 gayrimenkul!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Şehzadeler ilçesinde yer alan 39 adet gayrimenkulü satıyor...

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Manisa'da tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsızlık şoku!

Manisa’da yaşanan depremler sonucunda oturdukları apartmanda yaşanan dairelerin kolonları çatırdamasıyla birlikte Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince ‘Oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz ayın sonlarına doğru evlerinden tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsız girdi.

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

En fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe hangisi?

Beylikdüzü Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü Afet Yönetimi ve Koordinasyonu çalışanı Sultan Çebitürk yaptığı açıklamada, Beylikdüzü'nün İstanbul'daki sayı ve alansal olarak en fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe olduğunu söyledi.

Şehzadeler Belediyesi'nden 5.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 iş yeri!

Mülkiyeti Şehzadeler Belediye Başkanlığı'na ait olan 5 iş yeri toplamda 5 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Şehzadeler Belediyesi ticaret merkezi yaptıracak!

Şehzadeler Belediyesi Ticaret Merkezi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulüyle ihale edilecek. 

Fatih Cundi'nin çehresi değişti!

Fatih Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nün yaptığı cephe sağlıklaştırma projesi ile Küçük Ayasofya Mahallesi’nde ahşap binalar ile betonerme binalar bölgenin tarihi dokusuna uygun bir şekilde onarıldı ve dış cepheleri boyandı.

Emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri başladı!

2018 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi vezneleri tarafından alınmaya başlandı. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden online olarak yapabilecekler. 

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Şehzadeler Gençlik Parkı yeniden düzenleniyor!

Şehzadeler Belediyesi Manisa’nın simge parklarından biri olan Gençlik Park’ında yeniden düzenleme çalışmaları başlattı.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü Haberi

Şehzadeler Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü

Şehzadeler Belediyesinde Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan Plan ve Proje Müdürlüğü ile Belde ve Köyden Mahalleye dönüşen yerleşim alanlarının imar uygulaması ve Şehirdeki kentsel dönüşüm çalışmaları daha hızlı yapılabilecek. 


Şehzadeler Belediyesinde imar işlerinin daha hızlanması için Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Yeni kurulan Plan ve Proje birimi ile Belde ve Köyden Mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinin imar uygulamaları ile Şehzadeler’ de yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları daha hızlı bir şekilde yapılabilecek. Geçtiğimiz ay Belediye Meclisinde alınan kararla imar faaliyetlerinin daha hızlanması için, Plan ve Proje Müdürlüğünün faaliyete geçtiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “ Şehzadeler ilçemizde imar faaliyetlerinin daha da hızlanması için Plan ve Proje Müdürlüğümüzü kurduk. Plan ve Proje Müdürlüğümüzün yapacağı çalışmalar ile Büyükşehir yasası...