02 / 05 / 2024

Şehzadeler Belediyesi projeleri

Şehzadeler Belediyesi projeleri

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Melikgazi Belediyesi'nin çok başarılı çalışmalar imza attığını söyledi. Çelik, "Marka haline gelen Melikgazi Belediyesi'nin Türkiye'ye nam salmış başkanının tecrübelerinden istifade etmek için geldik" dedi

Şehzadeler Belediyesi sosyal tesis projesini tanıttı!

Şehzadeler Belediyesi Eylül ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri karara bağlanırken, Veziroğlu Mahallesi’ne yapılacak olan sosyal tesis ile ilgili de sunum yapıldı.

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden satılık 39 gayrimenkul!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Şehzadeler ilçesinde yer alan 39 adet gayrimenkulü satıyor...

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Manisa'da tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsızlık şoku!

Manisa’da yaşanan depremler sonucunda oturdukları apartmanda yaşanan dairelerin kolonları çatırdamasıyla birlikte Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince ‘Oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz ayın sonlarına doğru evlerinden tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsız girdi.

Şehzadeler Belediyesi'nden 5.5 milyon TL'ye icradan satılık 5 iş yeri!

Mülkiyeti Şehzadeler Belediye Başkanlığı'na ait olan 5 iş yeri toplamda 5 milyon 500 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Şehzadeler Belediyesi ticaret merkezi yaptıracak!

Şehzadeler Belediyesi Ticaret Merkezi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulüyle ihale edilecek. 

Emlak vergisinde ikinci taksit ödemeleri başladı!

2018 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri Şehzadeler Belediyesi vezneleri tarafından alınmaya başlandı. İsteyen vatandaşlar ödemeleri internet üzerinden online olarak yapabilecekler. 

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Şehzadeler Gençlik Parkı yeniden düzenleniyor!

Şehzadeler Belediyesi Manisa’nın simge parklarından biri olan Gençlik Park’ında yeniden düzenleme çalışmaları başlattı.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Şehzeler kültürevi inşaatı sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan Adnan Menderes Mahallesi çok amaçlı salon ve Kazım Karabekir Mahallesi taziye ve kültürevi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Şehzadeler Belediyesi projeleri Haberi

Şehzadeler Belediyesi projeleri


Kayseri Melikgazi Belediyesi'nin projeleri, Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne örnek olacak. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Melikgazi Belediyesi'nin çok başarılı çalışmalar imza attığını söyledi. Çelik, "Marka haline gelen Melikgazi Belediyesi'nin Türkiye'ye nam salmış başkanının tecrübelerinden istifade etmek için geldik. Buradaki güzel belediyecilik çalışmalarını kendi belediyemizde de uygulamak istiyoruz. Özellikle geri dönüşüm, kentsel dönüşüm ve tarihi mekanların onarımı projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunacağız" dedi. Başkan Büyükkılıç ise Manisa'nın büyükşehir statüsüne kavuştuğunu hatırlatarak, Şehzadeler Belediyesi'nde yaşayanların emin ellerde olduğunu söyledi. Büyükkılıç, kendisinin de en kısa sürede Şehzadeler'i ziyaret etmek istediğini sözlerine ekledi.



Yeni...