29 / 04 / 2024

Şehzadeler Belediyesi Spor tesisleri

Şehzadeler Belediyesi Spor tesisleri

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Adnan Menderes mahallesinde yapımı devam eden Şehzadeler Belediyesi Spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Arsa almak isteyenlere fırsat! Manisa Şehzadeler'de 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık 42 arsa! 

Mülkiyeti Manisa Şehzadeler Belediyesi'ne ait 42 adet arsa satışa sunuldu. 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak olan arsalar, Manisa Şehzadeler'de yer alıyor. 

Manisa Şehzadeler Belediyesi'nden satılık 39 gayrimenkul!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanlığı, Manisa ili, Şehzadeler ilçesinde yer alan 39 adet gayrimenkulü satıyor...

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılıyor.

Manisa'da tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsızlık şoku!

Manisa’da yaşanan depremler sonucunda oturdukları apartmanda yaşanan dairelerin kolonları çatırdamasıyla birlikte Şehzadeler Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü ekiplerince ‘Oturulamaz’ raporu ile geçtiğimiz ayın sonlarına doğru evlerinden tahliye edilen Uzun Apartmanı'na hırsız girdi.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Ümraniye Belediyesi Spor Merkezi açıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen spor merkezini açtı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Şehzadeler Belediyesi Spor tesisleri Haberi

Şehzadeler Belediyesi Spor tesisleri

Yaklaşık 5 ay önce görkemli bir törenle Adnan Menderes mahallesinde temeli atılan Şehzadeler Belediyesi Spor Tesisleri ve Kafeteryasında çalışmalarda sona yaklaştı. Çevre düzenlemesi işinin devam ettiği tesislerde incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik merakla beklenen açılış tarihi ile ilgili vatandaşlara müjdeyi verdi. 


Yaklaşık 5 aydır büyük bir titizlikle çalışmaların sürdüğünü ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Bu gün Adnan Menderes mahallemizde yapımı bitmek üzere olan spor tesislerimizde incelemelerde bulunuyoruz. Nasip olursa önümüzdeki günlerde bu tesisin açılışını gerçekleştireceğiz. Bu tesisimizde 1 adet saha, 1 adet voleybol sahası, 1 adet basketbol sahası, kafeterya ve sosyal tesislerimiz ile birlikte Şehzadelerimize hizmet verecek. Şehzadelerimizde spor yapmak isteyen gençlerimizin kullanımına sunulacak. Bu güzel tesisin yapılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür...