03 / 05 / 2024

Şehzadeler kapalı modern pazar yeri

Şehzadeler kapalı modern pazar yeri

Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısında Şehzadeler'e yeni kapalı modern pazar yeri kazandırılması ile ilgili imar maddesi oy birliği ile kabul edildi.

Gümüşhane'de 6.6 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Kapalı Modern Pazar Yeri'ndeki 1 adet iş yerini 6 milyon 615 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Modern pazar yerinin dükkanları ihaleye çıkıyor!

Türkiye’nin en modern kapalı pazar yeri projesini Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediyesi, dış cephe dükkanların kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. 

Resim Modern fiyat listesi 2018!

Resim Modern'de yoğun talep üzerine kapalı satış süresi 7 Şubat 2018 tarihine kadar uzatıldı. Resim Modern fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 

Resim Modern projesinde kapalı satış süresi 7 Şubat'a kadar uzatıldı!

Resim Modern projesinde 31 Aralık'ta sona ermesi planlanan kapalı satış süreci, yoğun talep nedeniyle 7 Şubat 2018 tarihine kadar uzatıldı. Proje Kağıthane'de Ortadoğu Group tarafından hayata geçirildi...

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Kocaeli'ye modern kapalı pazar yeri!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Perşembe Pazarı’nın kurulması için modern bir pazar alanı oluşturulması için çalışmalar başladı.

Ankara Hacıbayram'a kültür merkezi inşa ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hacı Bayram Cami’nin arkasına, içinde, 650 araç kapasiteli kapalı modern minibüs duraklarının yanı sıra kültür merkezi, bilim müzesi, kapalı çarşı, butikler ve yemek bölümlerinin yer alacağı 5 katlı bir kompleks hayata geçiriyor.

Gebze Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı tamamlandı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapımı tamamlanan Tatlıkuyu Modern Kapalı Pazarı ve yapımı hızla süren Mevlana Modern Kapalı Pazarı’nda incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Her İlçeye Modern Semt Pazarı' projesi kapsamında Eyyübiye'nin Yenice Mahallesinde kapalı semt pazarı inşa ediliyor.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Avcılar Yeşilkent'e kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Pazarların sadece üzerlerini kapatmayıp, yapılan alanları kullanışlı ve modern hale dönüştüren Avcılar Belediyesi, bu projeleri ile takdir toplarken, Yeşilkent Mahallesi’ne yapılacak olan ‘Kapalı Semt Pazarı’ için çalışmalara başladı.

Ünye'ye 2,6 milyonluk kapalı pazar yeri!

Ünye Belediyesi yeni Kapalı Çarşı inşaatı tamamlanıyor. Yaklaşık 2 milyon 600 bin liraya mal olan Kapalı Çarşı’da son imalatlar tamamlanmak üzere. 1,5 ay sonra eski pazar yeri esnafının taşınması ile faaliyete geçecek olan yeni kapalı Pazar modern altyapısı ile göz dolduruyor.

Manisa Şehzadeler'in imar sorununa neşter!

Manisa Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı'nda, yeni kapalı modern pazaryeri kazandırılmasıyla ilgili imar maddesi oy birliğiyle kabul edildi.

Şehzadeler kapalı modern pazar yeri Haberi

Şehzadeler kapalı modern pazar yeri

Şehzadeler Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı. Toplamda 18 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında Şehzadeler'in yeniden imarına katkı sağlayacak iki önemli madde oy birliği ile kabul edildi. Eski Askeri Hastane ve CBÜ Yabancı Diller Okulu, İlahiyat Fakültesi ile TARİŞ depolarının olduğu alanda yapılan imar çalışması ile Şehzadeler'e yeni bir kapalı modern pazar yeri, Kaymakamlık binası, ortaokul binası, belediye hizmet binaları ve yeni yüksekokul binası kazandırılmış oldu. 


Kronik sorunlar çözülüyor Yapılan imar çalışmasının üzerinde yaklaşık iki yıldır titiz bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Meclis gündemimizde yer alan konu üzerinde uzun zamandır çalıştığımız, imar plan çalışmaları ile ilgili çalışmamız eski Askeri alanın olduğu yerin ve TARİŞ depolarının bulunduğu alanların imar durumunu ilgilendiriyor, Bu iki konu üzerinde...