22 / 05 / 2024

seka inşaat Vizyon Plaza

seka inşaat Vizyon Plaza

Vizyon Plaza'da yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 300 lira olarak belirlendi. Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Vizyon Plaza kapsamında 4 adet ofis, 1 adet dükkan bulunuyor...

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatına sıkı takip!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, SEKA arazisi üzerinde inşaatı süren Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını inceledi.

Pamukkale Kültür Sanat Ve Yaşam Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Denizli Pamukkale Belediyesi tarafından Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen ve tamamlandığında bölgenin çehresini değiştirecek vizyon proje olan Pamukkale Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Bilecik Pazaryeri Gençlik Merkezi'nin inşaatı devam ediyor!

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor!

Buca Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan, Buca Çarşı'nın inşaatı yükseliyor.

İzmit Sanal Gerçeklik Küresi'nin inşaatı tam gaz!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Planetaryum Sanal Gerçeklik Küresi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Yıldırım Belediyesi’nin vizyon projelerinden birisi daha hayat buluyor. Gençlerin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaat çalışmaları başlıyor. 

Bursa Emek Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Emek Bilgi Evi'nin yapımı devam ediyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Emlak Konut Zeytinburnu projesinde inşaat başlıyor!

Emlak Konut tarafından ihale edilen Zeytinburnu Beştelsiz arsasında inşaat başlıyor. Bugün yer teslimi yapılan proje Güney Gayrimenkul-Baş Yapı İnşaat-Akkom Mühendislik-Elit Vizyon Yapı İnşaat İş Ortaklığı tarafından inşa edilecek.

Yıldırım Spor Kompleksi'nde inşaat hızla devam ediyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılacak en önemli vizyon projelerinden biri olan Yıldırım Spor Kompleksi Projesi'nde inşaat tamamlanmak üzere.

Kocaeli'nin vizyon projelerinde inşaat devam ediyor!

Körfez Belediyesi’nin iki büyük projesi; Sarnıç Han ve Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nde inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

Giresun SEKA arazisindeki TOKİ inşaatı mühürlendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, "SEKA arazisi üzerinde yapılan TOKİ inşaatını mühürledik. Belediyeye 28 dönüm yer terk ettiler. Bu arsa benim değil sizlerin" dedi.

seka inşaat Vizyon Plaza Haberi

seka inşaat Vizyon Plaza


Vizyon Plaza Projesi Bursa 'da inşa ediliyor. Proje Se-Ka İnşaat imzası taşıyor. 


Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Vizyon Plaza kapsamında 4 adet ofis, 1 adet dükkan bulunuyor.


Vizyon Plaza 'da yer alan ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 300 liradan, dükkanın metrekare birim fiyatı ise 5 bin lira olarak belirlendi.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Vizyon Plaza Projesi konum olarak Beşevler girişinde yer alıyor.



Telefon: 0224 242 21 31 

Web adresi: http://balatvizyonevleri.com/

Ceren...