29 / 04 / 2024

Sekapark Plaj Yolu Tramvay Hattı

Sekapark Plaj Yolu Tramvay Hattı

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda ray döşeme çalışmalarına geçti.

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda raylar döşeniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda ray döşeme çalışmalarına geçti.

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Karasu Plaj Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Plaj Caddesi’nde yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayarak yolu Karasuluların hizmetine sunacağız” dedi.

Sekapark-Yahya Kaptan tramvay hattında 12 istasyon olacak!

Tramvayın Sekapark’tan başlayıp Yürüyüş Yolu üzerinden Şehit Rafet Karacan Bulvarını takip edecek. Doğu Kışla Parkından Mehmet Ali Paşa Mahallesi üzerinden Yahya Kaptan’a kadar uzanacak olan güzergah üzerinde 12 istasyon olması planlanıyor.

Umay Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Şişman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Sarıyer, Demirci Mahallesi, Plaj Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Planet Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Planet Yapı Anonim Şirketi, Metin Kumuşoğlu, Berat Orkun Aytaç tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Plaj Yolu Sokak, Kıvanç Sitesi'nde kuruldu.

Basın Ekspres Yolu daire fiyatları!

Bahçelievler' de hayata geçirilen Basın Ekspress Yolu projesi toplamda 500 adet daireden oluşacak. KLK İnşaat Bahçelievler Basın Ekspres Yolu daire fiyatları henüz belli olmadı.

İMO, ODTÜ yolu için dava açtı!

Türk Mühendis ve Mimar Odalan Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Ankara Şubesi Başkanı Selim Tulumtaş, ODTÜ yolu olarak bilinen yol için dava açtıklarını söyledi...

Torbalı-Kiraz yolu duble oluyor!

Torbalı-Kiraz yolu duble oluyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım: "Torbalı ve Bayındır arasını trafiğe açtık, Bayındır-Ödemiş-Kiraz bölümüne ilk kazmayı Kurban Bayramı sonrasında vuracağız" dedi...

Cebri icra yolu!

Cebri icra yolu ile devlet tarafından alınan taşınmaz satılarak elde edilen gelirle alacaklıya olan borcun ödenmesi sağlanıyor. Borcun ödenmemesi hainde icra dairesi haciz işlemini gerçekleştirir...

Sekapark Plaj Yolu Tramvay Hattı Haberi

Sekapark Plaj Yolu Tramvay Hattı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akçaray Tramvay Hattı'nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, iki etap halinde çalışmaları gerçekleştirilen Sekapark- Plajyolu hattının Bilim Merkezi-Okullar birinci etabında çalışmalar ağırlıklı olarak devam ediyor. Altyapı çalışmaları ve zemin beton dökümü yapılan birinci etapta, ray döşeme işleri de gerçekleştiriliyor. İkinci etap olan Okullar Bölgesi-ve Plaj Yolu arasında ise hattın altyapı uygulama çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

4 İSTASYON

Günlük kullanımda vatandaşların sıkça tercih ettikleri Akçaray Tramvay hattında Sekapark-Plajyolu kısmında 4 yeni istasyon yapılacak. 2.2 kilometre uzunluğundaki hatta, istasyonlar Seka Devlet Hastanesi, Kongre Merkezi, Okullar Bölgesi ve Plajyolu mevkilerinde bulunacak. Gidiş-dönüş 15 kilometrelik mevcut tramvay hattına 5 kilometrelik tramvay hattının eklenmesiyle Kocaeli’ndeki tramvay hattı uzunluğu 20 kilometreye çıkartılmış olacak.

ENTEGRE...