17 / 05 / 2024

Şeker Finans Mortgage

Şeker Finans Mortgage

Bir Şekerbank iştiraki olan Şeker Finans, Temmuz ayı boyunca 5 yıl ve üzeri vadelerdeki konut kredisinde % 0,98 faiz oranı uygulayacak

Şeker GYO Beyoğlu'nda bulunan taşınmazlarını 42 milyon liraya sattı

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföyünde bulunan İstanbul ili Beyoğlu ilçesinde bunulan taşınmazdaki payını Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'ye satma kararı aldığını duyurdu

Hangi bankalar konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı?

Kasım ayının başından itibaren Akbank ve Finansbank üç kez, İNG Bank, AnadoluBank, Kuveyt Türk, Garanti Bankası, Şeker Finans iki kez, ŞekerBank, Türkiye Finans ve ICBC bir kez konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

ŞekerBank konut kredisi faiz oranını indirdi!

FED’in faiz artırım kararının ardından dolar kuru düşmeye başladı. Doların düşüş göstermesi ile birlikte ilk konut kredisi faiz indirimi Şeker Finans'tan geldi.

Bankaların konut kredi faizlerinde son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranları geçtiğimiz cuma gününden beri aynı kalırken, bugün iki bankanın konut kredisi faiz oranları güncellendi. HSBC konut kredisi faiz artışı yaparken, Şeker Finans konut kredisi faiz oranlarını düşürdü…

Abdurrahman Özciğer: Gelirinizin yarısı kredi taksitine yetiyorsa ev alın!

Şeker Mortgage Finans Genel Müdürü Abdurrahman Özciğer, "Gelirinizin yarısı kredi taksitine yetiyorsa ev alın" dedi. Özciğer, Türkiye'nin yıllık enerji faturasının 56 milyar liraya ulaştığını söyledi...

Konut yalıtımıyla yılda 7 milyar dolarlık tasarruf sağlanır!

Şeker Mortgage Finans Genel Müdürü Abdurrahman Özciğer, enerji tüketiminin yüzde 26’sının konutlarda yapıldığını belirterek, konutların yalıtılması halinde yılda 7 milyar dolarlık tasarruf sağlanabileceğini söyledi.

Şeker Mortgage: Konut finansmanından çekilebiliriz

Şeker Mortgage Finansman Genel Müdürü Abdurrahman Özciğer, konut finansmanı piyasasının büyümeye devam edeceğini belirtti. Özciğer, finansman şirketlerinin bu alanda etkin olamamalarını ise şu şekilde açıkladı:

Türkiye Finans Çilingir Mortgage ile hayalinizdeki eve kavuşun!

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, 11 – 14 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Emlak 2014 Fuarı’na katılarak ev sahibi olmak isteyen ziyaretçilere kredi hizmetleriyle destek oldu.

Garanti Mortgage 2 ödül aldı!

Garanti Mortgage, Horizon Interactive Awards Altın Ödülü ve Webby Onur Ödülü'nün sahibi oldu. Şirket 2013'te yenilenen web sitesiyle, Bankacılık ve Finans kategorisinde Altın Ödül'ü almaya hak kazandı...

Garanti Mortgage'a 2 ödül!

Mortgage Uzmanı Garanti’ye 2 ödül birden geldi. Garanti Mortgage, 2013’te yenilenen web sitesiyle, Horizon Interactive Awards tarafından Bankacılık ve Finans kategorisinde Altın Ödül’ü almaya hak kazandı.

Mortgage Uzmanı Garanti’ye 2 ödül birden!

Mortgage Uzmanı Garanti’ye 2 ödül birden geldi. Garanti Mortgage, 2013’te yenilenen web sitesiyle, Horizon Interactive Awards tarafından Bankacılık ve Finans kategorisinde Altın Ödül’ü almaya hak kazandı.

Konut kredisi kullandırımlarındaki anlaşmazlık durumlarında ekspertiz ücreti iadesi olur mu?

Şeker Finans Pazarlama Müdürü Mustafa Sedefoğlu, Milliyet Gazetesin' nin sorularını yanıtladı. Mustafa Sedefoğlu konut kredisi kullandırımlarında ki anlaşmazlık durumlarında ekspertiz ücreti iadesinin mümkün olmayacağını belirtti.

En uygun konut alma zamanı ne zaman?

Milliyet Gazetesi'nin konut kredileri ile ilgili sorularını yanıtlayan Şeker Finans Pazarlama Müdürü Mustafa Sedefoğlu, faiz artışı yaşanması durumunda konut alımını değerlendirdi. En uygun konut alma zamanı ne zaman?

Şeker Finans Mortgage Haberi

Şeker Finans Mortgage

Konut kredisinde 30 yıla varan vadelerde uygun ödeme seçeneği ile Türkiye’de gerçek anlamda ilk mortgage ürününü sunan Şeker Finans, Temmuz ayı boyunca 5 yıl ve üzeri vadelerdeki konut kredisinde faiz oranını % 0,98, dosya masrafını ise % 1,5 olarak sabitledi. 


İkamet amaçlı konutlar için kaynak kullandırıp gerçek ihtiyaç sahiplerini ev sahibi yapmayı amaçlayan Şeker Finans, kira öder gibi ev sahibi olmayı mümkün kılıyor. Şeker Finans en fazla 525 bin TL’ye kadar olan kredi taleplerini karşılıyor.  


Bahadır Teker: “‘Kira öder gibi ev sahibi olmak’ slogan olmaktan çıkıyor”

Sektörde bir ilki gerçekleştirerek konut kredisinde 30 yıla varan vade seçenekleri ile en uzun vadeli konut kredisini sunduklarını belirten Şeker Finans Genel Müdürü Bahadır Teker, “30 yıl vadeli konut kredisi kullanarak ev sahibi olan bir...