28 / 08 / 2024

Şeker Konut

Şeker Konut

Bir Şekerbank iştiraki olan Şeker Finans, Temmuz ayı boyunca 5 yıl ve üzeri vadelerdeki konut kredisinde % 0,98 faiz oranı uygulayacak

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri, Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek. Peki Şeker Şile Evleri projesi nerede? Şeker Şile Evleri'nde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Şeker Şile Evleri'ne ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar..

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

İki yıl içinde Karaman'da 2 bin 34 konut inşa edildi! 

AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Şeker ve Selman Oğuzhan Eser, TOKİ'nin Karaman'da 2 bin 34 konut inşa ettiğini açıkladı. 

TOKİ Kayseri Kocasinan 318 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi halesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut! İhalesi 2 Nisan'da!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 317 yeni konut müjdesi!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi 4. Etap 317 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi bugün!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 437 konut!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 2 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şeker fabrikalarının arazileri konut yapımı ve ticaret için kullanılabilecek!

Şeker fabrikalarının imar planının değişmesiyle birlikte arsaların olduğu parsellere ticaret, turizm, konut, park, kentsel gelişme alanı tanımları geldi...

Şeker fabrikalarına ait arazilerde yapılaşmanın önü açıldı!

Cumhurbaşkanı Kararı ile bazı illerde bulunan şeker fabrikalarına ait 10 ayrı arazi için imar değişikliğine gidildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, şeker fabrikalarına ait arazilerde ticaret, turizm, konut alanı, alışveriş merkezi gibi yapılaşmanın önünün açıldığını iddia etti.

Şeker fabrikalarına ait parsellerin imar planı değiştirildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ’ye ait 8 kentte bulunan parsellerin imar planları değiştirildi. Söz konusu parsellerin imar planlarında, ticaret, turizm, konut, park, yerleşik konut, gelişme konut, kentsel gelişme, sanayi, ilkokul ve rekreasyon alanları ile yol kullanımı için değişiklik yapıldı.

Şeker Konut Haberi

Şeker Konut

Konut kredisinde 30 yıla varan vadelerde uygun ödeme seçeneği ile Türkiye’de gerçek anlamda ilk mortgage ürününü sunan Şeker Finans, Temmuz ayı boyunca 5 yıl ve üzeri vadelerdeki konut kredisinde faiz oranını % 0,98, dosya masrafını ise % 1,5 olarak sabitledi. 


İkamet amaçlı konutlar için kaynak kullandırıp gerçek ihtiyaç sahiplerini ev sahibi yapmayı amaçlayan Şeker Finans, kira öder gibi ev sahibi olmayı mümkün kılıyor. Şeker Finans en fazla 525 bin TL’ye kadar olan kredi taleplerini karşılıyor.  


Bahadır Teker: “‘Kira öder gibi ev sahibi olmak’ slogan olmaktan çıkıyor”

Sektörde bir ilki gerçekleştirerek konut kredisinde 30 yıla varan vade seçenekleri ile en uzun vadeli konut kredisini sunduklarını belirten Şeker Finans Genel Müdürü Bahadır Teker, “30 yıl vadeli konut kredisi kullanarak ev sahibi olan bir...