06 / 05 / 2024

Şekerbank EKOkredi yalıtımları

Şekerbank EKOkredi yalıtımları

Şekerbank, "Aile Çiftçiliği Bankacılığı" ve "EKOkredi" projeleri ile Best Business Awards'ta üç ödüle layık görüldü. 109 bini aşkın konutun yalıtıldığı EKOkredi kapsamında 201 milyon metreküp doğal gaz tasarrufu da gerçekleşti.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Murat Savcı: Doğru yalıtım karbon salınımlarını azaltır!

Sürdürülebilirlik konusunun giderek önem kazandığından bahseden İzocam Genel Müdürü Murat Savcı, doğru yalıtımla karbon salınımlarını azaltıp enerji giderlerini düşürerek doğayı korumanın mümkün olduğundan bahsetti.

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

ODE Yalıtım, hangi önemli projeleri üstlendi?

Yaptığı yatırımların meyvelerini almak için hedef odaklı ilerleyen ODE Yalıtım son beş yılda 55 milyon dolar yatırım gerçekleştirdi.

ODE Yalıtım'dan son 5 yılda 55 milyon dolarlık yatırım!

ODE Yalıtım, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. ODE, 2012 -2017 yılları arasında Eskişehir’deki yeni üretim tesisi yatırımı, iki hisse devir alımı ve Çorlu fabrika modernizasyonu ile birlikte toplam 55 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Çatı ve binalarda yapılacak tadilat ve yalıtımlar faturayı yarıya düşürecek!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, ”Çatı ve binalarda yapılacak tadilat ve yalıtımlar faturaları yüzde 50'ye ulaşan oranlar indirecek" dedi.

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

ODE Yalıtım'a ihracat ödülü!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

ODE Yalıtım'a ISH 2017’de büyük ilgi!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarı olan ISH 2017’de büyük ilgi gördü.

ODE Yalıtım, Eskişehir’de fabrika kuruyor!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, Eskişehir’de kurduğu fabrikasında yıllık 18 milyon metrekare membran üretecek.

EKOkredi Yalıtım 123 binden fazla konutta yalıtım yaptı!

İZODER teknik danışmanlığında sunulan EKOkredi Yalıtım ile de bugüne kadar 123 bini aşkın konutun yalıtıldığını belirten Ertürk, böylelikle toplam 266 milyon metreküp doğal gaz tasarrufu gerçekleştiğini kaydetti.

Şekerbank EKOkredi yalıtımları Haberi

Şekerbank EKOkredi yalıtımları

Şekerbank tarafından yapılan açıklamaya göre, bankanın, üretimin sürdürülebilirliği için çiftçiler toprağını, köyünü bırakmasın diye başlattığı "Aile Çiftçiliği Bankacılığı" ve enerji tasarrufunu yaygınlaştırmak, doğal kaynakların sürdürülebilirliğine destek olmak için geliştirdiği "EKOkredi" projeleri ile Best Business Awards'tan üç ödül aldı.


Banka, Awards Intelligence tarafından düzenlenen Best Business Awards'ta "Aile Çiftçiliği Bankacılığı" projesi ile "En İyi Müşteri Odaklılığı" ve "En İyi Yeni Ürün/Servis" ödüllerine layık görülürken, "EKOkredi" projesi ile de "En İyi Ürün/Servis" ödülünü kazandı.


Şekerbank, kırsal kalkınmanın desteklenerek köyden kente göçün önlenmesi hedefiyle 2014 yılının son aylarında "Aile Çiftçiliği Bankacılığı"nı başlatmıştı. Dünyada bir ilk olan proje kapsamında, tarım arazilerinin miras yoluyla bölünerek küçülmesi, sulama olanaklarının kısıtlı olması, modern tarım tekniklerinin uygulanmaması gibi nedenlerle geliri azalan ve köyünü terk eden çiftçilere 10 yıla varan...